KINO Athens: Άνοιξαν οι αιτήσεις για εθελοντές στο 1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Αθήνας

Array

Πρόσκληση προς όλους τους σινεφίλ απευθύνει το 1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Αθήνας. Αναζητά πρόθυμους και ενθουσιώδεις εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν σε διάφορα τμήματα του Φεστιβάλ, όπως αυτά της Παραγωγής, του Προγράμματος, των Media, της Φιλοξενίας, και της Οργάνωσης Εκδηλώσεων. Όπως υπογραμμίζει, οι εθελοντές αποτελούν ανεκτίμητο κομμάτι του Φεστιβάλ, καθώς η αφοσίωση και η στήριξη τους συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της οργάνωσης.

Οι εθελοντές καλούνται να δεσμευτούν σε τουλάχιστον 20 ώρες διαθεσιμότητας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το οποίο θα λάβει χώρα 2-5 Μαρτίου 2023, και να παρακολουθήσουν μία εισαγωγική εκδήλωση εθελοντών 10 μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ. Παρ’ ότι κάποιες θέσεις απαιτούν συγκεκριμένες δεξιότητες, πολλοί εθελοντές θα χρειαστεί να εκτελέσουν καθήκοντα γενικής φύσεως, υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του Φεστιβάλ. Για τη συμμετοχή τους, στους εθελοντές θα δοθεί πρόσβαση στις προβολές (βάση διαθεσιμότητας), υλικό merchandise του φεστιβάλ, και μία συστατική επιστολή.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο info@kinoathens.com, προσθέτοντας το τμήμα το οποίο τους ενδιαφέρει (Παραγωγή, Πρόγραμμα, Media, Φιλοξενία, Οργάνωση Εκδηλώσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.kinoathens.org.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος