Η Σοφία Λόρεν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 11 χρόνια απουσίας

Η Σοφία Λόρεν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από 11 χρόνια απουσίας, με την ταινία “The Life Ahead” («Η ζωή μπροστά σου») που σκηνοθέτησε ο γιος της, Εντοάρντο Πόντι.

Η Λόρεν υποδύεται την μαντάμ Ρόζα, πρώην πόρνη και επιζήσασα του Ολοκαυτώματος η οποία ζει μεγαλώνοντας τα παιδιά όσων συναδέλφων της δεν τα κατάφεραν να επιβιώσουν. Μια μέρα γνωρίζει ένα ορφανό αγόρι από τη Σενεγάλη, τον 12χρονο Μόμο, ο οποίος προσπαθεί να κλέψει τα κηροπήγια της. Παρόλα αυτά μεταξύ τους, ξεκινά μια σπουδαία φιλία.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρομέν Γκαρί, του 1975, και αποτελεί τη δεύτερη μεταφορά του στον κινηματογράφο. Η πρώτη ταινία είχε τίτλο «Μαντάμ Ρόζα» και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1977 με πρωταγωνίστρια τη Σιμόν Σινιορέ. Την επόμενη χρονιά η ταινία απέσπασε το Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας.

Ο Πόντι έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν τη μητέρα του στην ταινία «Ανάμεσα σε ξένους» (2002), και την μικρού μήκους ταινία «Η Ανθρώπινη Φωνή», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μονόπρακτο του Ζαν Κοκτώ» (2014).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στη Ρώμη και από τις 13 Νοεμβρίου, θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ