Η Νία Βαρντάλος ψάχνει τις… αποσκευές της αδελφής της

Για την πρωταγωνίστρια του «Γάμος Αλά Ελληνικά», Νία Βαρντάλος, γνωρίζουμε πόσο σημαντική θέση έχει στη ζωή της η οικογένεια. Το επιβεβαιώνει συχνά, αυτή τη φορά όμως με πιο αυστηρό τρόπο.

Χωρίς να μασάει τα λόγια της και ελάχιστες μέρες μετά αφού εξύμνησε τη χώρα μας, χρησιμοποιώντας για ακόμα μία φορά τα αγαπημένα της social media, προσπαθεί να βάλει τάξη σε μια κατάσταση που δείχνει να μη διορθώνεται αλλιώς.

«Γειά σου Air canada και Aegean airlines. Οι αποσκευές της αδελφής μου δεν βρέθηκαν ποτέ. Κλείνει δέκα μέρες χωρίς αυτές και η μία αεροπορική εταιρία πετάει «το μπαλάκι» στην άλλη. Η οικογένειά μου δεν έκανε διακοπές τρία χρόνια. Υποστηριχθήκατε οικονομικά για να μην πτωχευσετε. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στους πελάτες σας. Πλήρωσαν για τις υπηρεσίες σας. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας», είπε.
Η Νία Βαρντάλος ψάχνει τις… αποσκευές της αδελφής της
Η ηθοποιός χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να επικοινωνήσει τα καλώς και τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας, δίνοντας φωνή στους ανθρώπους που έχουν λιγότερη επικοινωνιακή εξωστρέφεια αλλά ανάλογα προβλήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος