Χωρίς τη Νία Βαρντάλος το Hocus Pocus 2

Array

Οι αδελφές Sanderson παρακοιμήθηκαν και… έφτασε η ώρα να δημιουργήσουν νέα ξόρκια. Η Bette Midler, η Sarah Jessica Parker και η Kathy Najimy βρίσκονται στο Ρόουντ Άιλαντ, όπου ξεκίνησε επίσημα η κινηματογράφηση της συνέχειας του Hocus pocus, όπως ανακοίνωσε η Disney την ημέρα του Halloween.

Αυτό το πρότζεκτ είχε αρχικά ανακοινωθεί το 2015 και, προσωπικά, όταν βρέθηκα στη συναυλία της Midler στην Atlanta, είχε επιβεβαιώσει τις φήμες με ένα περιπαικτικό υπαινιγμό όταν τραγούδησε το «I Put a Spell On You», διασκευή της που είχε ενταχθεί τότε στην κινηματογραφική ταινία του 1993 «Hocus Pocus: Οι τρεις μάγισσες».

Χωρίς τη Νία Βαρντάλος το Hocus Pocus 2
@Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος

Οι ισορροπίες τότε ήταν τελείως διαφορετικές για τα μέλη του Cast. Η Sarah Jessica Parker ήταν σχεδόν άγνωστη, χωρίς την επιτυχία του Sex and the City στις πλάτες της. Η Kathy Najimy είχε την προηγούμενη χρονιά κερδίσει αναγνωρισιμότητα ως η καλόγρια με την βαθιά φωνή στο «τρελές αδελφές» στο πλευρό της Woopy Goldberg. Όσο για την Bette Midler ήταν μόλις δύο χρόνια μετά τη δεύτερη Οσκαρική της υποψηφιότητα για την παταγώδη εμπορική αποτυχία «For the Boys», ακριβώς 12 χρόνια μετά την προηγούμενη που ήταν η άτυπη βιογραφία της Janis Joplin «The Rose».

7 χρόνια αργότερα από την έναρξη των φημών, τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει με δεδομένη ημερομηνία τηλεοπτικής εξόδου (ναι γυρίζεται για λογαριασμό του Disney+) την ημέρα του Halloween το 2022.

Χωρίς τη Νία Βαρντάλος το Hocus Pocus 2

Στο νέο Hocus Pocus οι ηρωίδες θα βρεθούν 29 χρόνια αργότερα από την τελευταία τους περιπέτεια προσπαθώντας να κλέψουν και πάλι την ψυχή του άμοιρου εφήβου ο οποίος άναψε τότε τη μαύρη φλόγα που τις έφερε ξανά στη ζωή. Βλέπετε, οι Τρεις Μάγισσες του 17ου αιώνα αγαπούν να βασανίζουν νεότερους από εκείνες, ιδιαίτερα τη μέρα του Halloween και φυσικά, όταν πρόκειται για εκδίκηση… δεν ξεχνούν.

Οι Winifred (Bette Midler), Sarah (Sarah Jessica Parker) και Mary (Kathy Najimy) αναζητούν τώρα εκδίκηση στο Salem του σήμερα. Τρεις μαθητές γυμνασίου, που υποκινούν εκ νέου την οργή των μαγισσών, θα προσπαθήσουν να τις σταματήσουν. Αυτοί οι τρεις έφηβοι είναι η Becca (Whitney Peak του Gossip Girl), η Cassie (Lilia Buckingham της Dirt) και η Izzy (Belissa Escobedo του American Horror Story).

Θα ήταν τελικά και η Νία Βαρντάλος στο Hocus Pocus 2;

Η απάντηση είναι όχι. Η Νία του «Γάμος Αλά Ελληνικά» ανέβασε ένα tweet λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Disney+ λέγοντας ότι γυρίζει μια ταινία για το επόμενο Halloween στην Ατλάντα.

Χωρίς τη Νία Βαρντάλος το Hocus Pocus 2

Μη έχοντας την πληροφορία των χώρων γυρισμάτων του Hocus Pocus 2, αλλά με τις φήμες για την έναρξη των γυρισμάτων να φουντώνουν, κάποιοι συνδύασαν την ανάρτηση της με το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Όμως ένα tweet λίγες μέρες αργότερα της Ελληνοκαναδής ηθοποιού, μαζί με την ανακοίνωση της παραγωγού εταιρίας του Hocus Pocus 2, διάλυσε αμέσως αυτή τη φήμη. Η Βαρντάλος σε ένα θυμωμένο tweet της προς τη διεύθυνση γνωστού ξενοδοχείου προσδιόριζε ότι ήδη βρισκόταν 5 μέρες στην Ατλάντα, ενώ τα γυρίσματα του Hocus Pocus 2 ξεκίνησαν στο Road Island και συγκεκριμένα σε δύο σχολικά κτίρια.

Χωρίς τη Νία Βαρντάλος το Hocus Pocus 2

Όσο για το tweet της για το ξενοδοχείο, έχει πλέον κατέβει άρα μάλλον βρέθηκε η λύση ειρηνικά, χωρίς να χρειαστούν μαγικά ξόρκια και κατάρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος