Λίγο καιρό πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη, η Μόνικα Μπελούτσι είχε βρεθεί στο Φεστιβάλ της Ρώμης για να παρουσιάσει την ταινία «Γράμματα και Αναμνήσεις», έναν φόρο τιμής στη Μαρία Κάλλας.
Η ταινία βασίστηκε στο προσωπικό της βίωμα από την τρίχρονη θεατρική τουρνέ σε διάφορες χώρες που παρουσίαζε τη μεγάλη ντίβα της Όπερας μέσα από τις επιστολές της.
Η Μόνικα Μπελούτσι, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει στο ertnews.gr σε προηγούμενο κείμενο, έφτασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και… έκοψε την Κυκλοφορία.
«Η Ελλάδα είναι στην Καρδιά μου» αναφέρει μεταξύ άλλων, κάτι που έχει επιβεβαιώσει με τις πολλές επισκέψεις της στη χώρα μας.
Η ταινία «Επιστολές και Αναμνήσεις» έγινε αυτοστιγμεί Sold Out. Την ταινία υπογράφει ο έλληνας Γιάννης Δημολίτσας και ο Τομ Βολφ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος