Στoν αστερισμό της Μόνικα Μπελούτσι κινείται η Θεσσαλονίκη – Απόψε η βράβευσή της από το 64ο ΦΚΘ

Στoν αστερισμό της Μόνικα Μπελούτσι κινείται από χθες η Θεσσαλονίκη. Η διάσημη ηθοποιός συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φώτα κατά την παρουσία της στο “Ολύμπιον” για τη sold out προβολή της ταινίας “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι θαυμαστές της κατέκλυσαν τον χώρο έξω από το γνωστό κινηματοθέατρο της πόλης και η ίδια χαμογελαστή και ανταποκρινόμενη στην αποθέωση, που γνώρισε ενώ διέσχιζε το κόκκινο χαλί, υπέγραψε αυτόγραφα και χαιρέτησε τον κόσμο προτού εισέλθει στην αίθουσα.

“Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ”, ήταν η σύντομη ατάκα της όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Στoν αστερισμό της Μόνικα Μπελούτσι κινείται η Θεσσαλονίκη – Απόψε η βράβευσή της από το 64ο ΦΚΘ

Σήμερα στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ενώ το βράδυ στις 20:00 στο “Ολύμπιον” θα προβληθεί η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Εκεί, η Ιταλίδα σταρ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Ρεπορτάζ: Όλγα Νίκου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος