H Αμάντα Γεωργιάδη στην ΕΡΤ λίγες μέρες πριν «ανοίξει» τη συναυλία των Madrugada

Array

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 24 Σεπτεμβρίου, η Αμάντα Γεωργιάδη, που θα ανοίξει τη συναυλία, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

«Πάντα ήμουν μεγάλη φαν του συγκροτήματος, και παράλληλα ήθελα να κάνω και μία συναυλία στην Ελλάδα…  Αναρωτιόμουν πού θα ήταν η πρώτη συναυλία μου και οι Madrugada έμαθαν για εμένα και… Δεν είμαι σίγουρη πώς κανονίστηκε, αλλά τώρα θα γίνει και θα είναι φανταστικό!», δήλωσε η Ελληνονορβηγίδα Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision.

«Είναι πολύ μεγάλο για εμένα αυτό, είναι όνειρο. Έχω μία φωτογραφία από όταν ήμουν μικρή, όπου είμαι έξω από το Καλλιμάρμαρο… Είναι η πιο ωραία σκηνή στον κόσμο!», πρόσθεσε. Πρόκειται για ένα όνειρο που μοιράζεται με τους Madrugada, όπως δήλωσαν οι ίδιοι λίγους μήνες πριν.

«Το στάδιο πρέπει να γεμίσει στις 24 Σεπτεμβρίου!», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Βίδου, η οποία δήλωσε πως η ίδια θα βρίσκεται μεταξύ των θεατών.

Σήμερα μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Αμάντα Γεωργιάδη, κυκλοφόρησε και το της νέο τραγούδι της με τίτλο «Αμάν», το οποίο είναι και το πρώτο της ελληνικό τραγούδι, ενώ στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει και το άλμπουμ της.

«Μετά θα πάω περιοδεία στην Ευρώπη, και ελπίζω να ξαναέρθω στην Ελλάδα», είπε η Αμάντα, η οποία αποκάλυψε πως έχει ένα όνειρο ακόμα: να παίξει στα Γιάννενα και στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος