Έζρα Μίλερ: Ο λογαριασμός του στο Instagram «κατέβηκε» – Πληθαίνουν οι κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεροφορά

Προφίλ στο Instagram που ανήκει στον ηθοποιό Έζρα Μίλερ, δεν είναι πλέον στην πλατφόρμα, αφού ο πρωταγωνιστής του «The Flash», φέρεται να τασσόταν κατά των αρχών.

Ο εν λόγω λογαριασμός του ηθοποιού των “Justice League” και “Fantastic Beasts”, αυτή την εβδομάδα «κατέβηκε», μετά από αυξανόμενες καταγγελίες – αναφορές για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Daily Beast ανέφερε σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, ότι μια μητέρα και το 12χρονο παιδί της εξέδωσαν προσωρινή εντολή πρόληψης παρενόχλησης εναντίον του Μίλερ την Τετάρτη στο Γκρίνφιλντ της Μασαχουσέτης, αφού ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός απείλησε την οικογένειά τους, στο σπίτι ενός γείτονα και συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα στο παιδί.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα φυλετικό δικαστήριο της Βόρειας Ντακότα εξέδωσε επίσης διαταγή προστασίας κατά του Μίλερ, αφού ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Ντακότα ισχυρίστηκε ότι ο Μίλερ για χρόνια έκανε πλύση εγκεφάλου στο 18χρονο πλέον παιδί τους.
Έζρα Μίλερ: Ο λογαριασμός του στο Instagram «κατέβηκε» – Πληθαίνουν οι κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεροφορά

Έζρα Μίλερ: Ο λογαριασμός του στο Instagram «κατέβηκε» – Πληθαίνουν οι κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεροφορά
Πριν διαγραφεί ο λογαριασμός του στο Instagram, δημοσιεύτηκαν εικόνες με μηνύματα ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε «άλλο σύμπαν», «άλλη διάσταση». Παρόλο που ο λογαριασμός δεν υπάρχει πλέον – «καθαρίζοντας» τις αναρτήσεις μαζί του – οι χρήστες δημοσίευσαν ξανά τις εικόνες στο Twitter, όπως βλέπετε παραπάνω. Ένας ξεχωριστός λογαριασμός στο Instagram, ο οποίος δημοσίευσε ξανά τις συγκεκριμένες εικόνες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας χείμαρρος αντιδράσεων στα σχόλια, δημοσίευσε μια δήλωση, λέγοντας ότι αυτός ο λογαριασμός δεν ανήκε στον Μίλερ.

Δεν είναι σαφές εάν ο Miller – ή ένα άτομο που θα μπορούσε να διαχειρίζεται τον λογαριασμό του – τον διέγραψε ή αν αφαιρέθηκε από το ίδιο το Instagram.

Οι εκπρόσωποι του Instagram και του Facebook, που μοιράζονται τη Meta ως μητρική τους εταιρεία, δεν απάντησαν αμέσως την Πέμπτη στα αιτήματα των Times για σχολιασμό.

Πηγή: Los Angeles Times, Daily Beast

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος