Eurovision 2024: Σε λίγη ώρα τα «αποκαλυπτήρια» του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι στην ΕΡΤ – Σεργουλόπουλος και Μελιτά μας υποδέχονται στις 21:00

Σύνοψη
  • Στην έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη μετάδοση το βιντεοκλίπ και το τραγούδι

O Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν σε λίγες ώρες το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή της Eurovision, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται στις 21:00 στην ΕΡΤ1.

«Σήμερα το βράδυ έχουμε ετοιμάσει μια εκπομπή που αναφέρεται και στα χρόνια που είχαμε συμμετοχή στη Eurovision. Από το 74 έως το 2024 είναι 50 χρόνια, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνουμε κάποιες αναφορές. Και επίσης θα είναι κοντά μας ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει κάνει πάταγο στη Γιουροβίζιον», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η εκπρόσωπός μας, Μαρίνα Σάττι, θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο στούντιο, καλεσμένοι θα είναι βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Παράλληλα, αποκάλυψαν πως η βραδιά θα έχει πολύ τραγούδι.

Δείτε ακόμα:

Eurovision 2024: Μαντέψτε, με λίγη βοήθεια, τον τίτλο του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής με τη Μαρίνα Σάττι

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει την super ομάδα της – Ο χορογράφος που έχει συνεργαστεί με Μαντόνα και Ροζαλία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος