Eurovision 2024: Μαντέψτε, με λίγη βοήθεια, τον τίτλο του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής με τη Μαρίνα Σάττι

«Η ελληνική συμμετοχή σε 3 emoji. Μαντέψτε… 😉».

Με αυτή τη φράση το επιτελείο της ΕΡΤ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της ελληνικής συμμετοχής, μας «προϊεδεάζει» να… μαντέψουμε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Στον δεύτερο Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του Ημιτελικού, θα διαγωνιστεί η Ελλάδα.

Η εμφάνιση των χωρών στους δύο Ημιτελικούς καθορίστηκε από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας και μεταδόθηκε απευθείας από το ERTFLIX. Προηγήθηκε η καθιερωμένη τελετή παράδοσης-παραλαβής από την περσινή διοργανώτρια πόλη της Eurovision, το Λίβερπουλ, στη φετινή, το Μάλμε.

Από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στη Εurovision 2024, προκρίνονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου 2024, πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Από την κλήρωση καθορίστηκε σε ποιον Ημιτελικό θα ψηφίσει το κοινό των έξι χωρών.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

EUROVISION CHANNEL: Το πρώτο κανάλι για τη Eurovision αποκλειστικά στο ERTFLIX

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος