«Όρνιθες» του Αριστοφάνη: Παράσταση από τους μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας

Το Γυμνάσιο Ερέτριας ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Erasmus+ KA2 “Art-Ventures in Europe” που υλοποιήθηκε κατά τη διετία 2017-19, παρουσιάζει την παράσταση  «Όρνιθες» του Αριστοφάνη στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 21:00.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Άννα Καραμπατσώλη η παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος, κ. Γιαννακάρα Αργυρώ, κ. Γιαννούλη Αγγελική, κ. Καρυστινού Φωτεινή, κ. Michael Rohde, κ. Ντόκου Βασιλική, κ. Υψηλάντη Μαρία και οι 25 μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ασχολήθηκαν με το Θέατρο και πιο συγκεκριμένα με όλα τα στάδια της προετοιμασίας μιας θεατρικής παράστασης (σκηνογραφία, κινησιολογία, προώθηση της παράστασης, ενδυματολογία, παραγωγή βίντεο, εμψύχωση, αυτοσχεδιασμός, κ.ά.).

«Όρνιθες» του Αριστοφάνη: Παράσταση από τους μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας

Συνοδοιπόρος σ’ αυτό το θεατρικό ταξίδι είναι η κ. Μιχαέλα Ρώτα που ανέλαβε την σκηνοθεσία και την μουσική επιμέλεια της παράστασης. Το Ευβοϊκό Ωδείο Ερέτριας ντύνει μουσικά την εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ν.Π. του Δήμου Ερέτριας «Δαφνηφόρος Απόλλων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος