Δεύτερο Πρόγραμμα: «Ο πατέρας μας, ο Στράτος Διονυσίου»

Την Τρίτη 11 Μαΐου 2021, στις 20:00, ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου μοιράζονται με τους ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 τις πολύτιμες αναμνήσεις τους από τον πατέρα και τον σπουδαίο τραγουδιστή, Στράτο Διονυσίου, και ερμηνεύουν μαζί τις αξέχαστες επιτυχίες του.

Την ημέρα που συμπληρώνονται 31 χρόνια από τον θάνατο του Στράτου Διονυσίου, οι φίλοι του αξέχαστου βάρδου του λαϊκού μας τραγουδιού θα μοιραστούν τα τραγούδια του με τους δύο από τους τρεις γιους του.

Φιλοξενούμενοι του Δευτέρου Προγράμματος και του Μιχάλη Γελασάκη, ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου μιλούν για τα παιδικά τους χρόνια με τον Στράτο και για την πρώτη φορά που τραγούδησαν μπροστά του. Αναφέρονται στον τρόπο που εκείνος μάθαινε τα καινούργια τραγούδια οδηγώντας, στη φιλία του με τον Άκη Πάνου και τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και στην πρώτη φορά που συνάντησε στο στούντιο τον Δημήτρη Μητροπάνο. Άγγελος και Στέλιος μιλούν, επίσης, για την ιεροτελεστία που ακολουθούσε ο πατέρας τους πριν βγει στο πάλκο, για την αγάπη του για τα άλογα, αλλά και για τους δύσκολους καιρούς και τις καθημερινές επισκέψεις της οικογένειας στη φυλακή του Ναυπλίου.

Ένα αφιέρωμα με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του Στράτου Διονυσίου που υπογράφει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην εκπομπή.
Δύο ραδιοφωνικές ώρες με συγκίνηση, χιούμορ, σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα, αλλά και πολλά τραγούδια –τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου–, που οι γιοι του τραγουδούν παρέα, ειδικά για τους ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος.

Info

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

«Ο πατέρας μας, ο Στράτος Διονυσίου»

Τρίτη 11 Μαΐου 2021, στις 20:00

Live streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος