«Άφιξη και εγκατάσταση των προσφύγων στην Αθήνα»: Εκδήλωση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Oμιλία με θέμα «Άφιξη και εγκατάσταση των προσφύγων στην Αθήνα», θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Ανδριώτης, διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρες 18.00 – 20.00 στο κτήριο Innovathens, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Της ομιλίας θα προηγηθεί προβολή οπτικοακουστικού υλικού του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Η ομιλία εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή του “Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία”.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το πρόγραμμα “Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία”, αποτελεί πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων που υλοποιείται από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α΄Αθήνας.
Οι δράσεις του προγράμματος εντάσσονται στην υλοποίηση του Culture Is Athens, του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων για τον πολιτισμό που στοχεύει στην ενίσχυση των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού, στην αξιοποίηση και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών αλλά και στην πραγματοποίηση ενός ενιαίου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος