28ο Συνέδριο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης, Βρυξέλλες 9 Δεκεμβρίου 2022

Την ερχόμενη Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 στο Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κτίριο : Charlemagne – Rue de la Loi 170, 1000 – Bruxelles, και ώρες 08:30-18:00, θα πραγματοποιηθεί το 28ο Συνέδριο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης υπό την Αιγίδα της Ελληνικής πρεσβείας στο Βέλγιο.

Προβλέπεται η παρουσία με ομιλία του Α/Π της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως (διαδικτυακή σύνδεση) καθώς και Χαιρετισμός του Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κου Ιωάννη Χρυσουλάκη και άλλων.
Προβλέπεται επίσης σύντομη παρουσίαση του βιβλίου “Διαπολιτισμικότητα και Θρησκεία στην Ευρώπη – Μετά την Επικύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνας” από τον Σεβ.κ.Αθανάσιο Μητροπολίτη Αχαΐας (Επιμέλεια της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ).
Τις ειδικές θεματικές και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες θα αναπτύξουν και θα συζητήσουν με τους συνέδρους (από Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία κ.α. ) αρμόδιοι της ΕΕ από τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού  καθώς και μάχιμοι Έλληνες αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί -για πρώτη φορά- όλων των Βαθμίδων.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος