Αυτοψία στο οδικό τμήμα που οδηγεί στην είσοδο της Δημοτικής Ενότητας Κισσού, το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές από κατάπτωση του οδοστρώματος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, πραγματοποίησαν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς Μουρασίου.
Η κατάπτωση του οδοστρώματος οφείλεται στην διάβρωση του εδάφους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το οδόστρωμα σε μήκος 50 μέτρων και πλάτος 3 μέτρων. Άμεσα ενημερώθηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το συγκεκριμένο σημείο αρχικά να επισημανθεί, ώστε να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα και στη συνέχεια να αποκατασταθεί.
Το σημείο επισημάνθηκε με ειδικές κορδέλες και κώνους, ενώ συνεργεία της Π.Ε Μαγνησίας έχουν μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος