ΠΑΣΟΚ : Αισιοδοξία για έδρα στο νομό

Κάλεσμα σε όλους του συντρόφους που είχαν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου απεύθυναν σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία και οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό, στο πλαίσιο παρουσίασης του ψηφοδελτίου. Εξέφρασαν την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πετύχει να βγάλει βουλευτή της Μαγνησία καθώς προσπαθεί να είναι το τρίτο κόμμα, ως βασικός πόλος της κεντροαριστεράς στη χώρα. Μάλιστα εκτιμήθηκε ότι μετά τις εκλογές ο συγκεκριμένος χώρος θα διευρυνθεί. Ήδη στελέχη των ¨Μεταρρυθμιστών¨ του Σπύρου Λυκούδη στη Μαγνησία έχουν εκφράσει τη στήριξή τους και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η στήριξη να λάβει επίσημο χαρακτήρα.

Το ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Συμπαράταξη τονίστηκε είναι δύναμη ευθύνης, διαθέτει εμπειρία από τη διακυβέρνηση της χώρα και μπορεί να διασφαλίσει την κυβερνητική σταθερότητα και ηρεμία που απαιτείται για να υπάρξει ανάταση της οικονομίας και να επιτευχθεί κοινωνική ιςότητα. Τονίστηκε ότι μόνο μία κυβέρνηση συνεργασίας σε προγραμματικές βάσεις μπορεί να πετύχει να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, που την βύθισε περισσότερο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

¨Απαιτούνται ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συναινέσεις για να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που προβλέπει και το τρίτο μνημόνιο. Αν όλα τα κόμματα είχαν ακολουθήσει την πολιτική που είχε χαράξει το ΠΑΣΟΚ για να βγει η χώρα από την κρίση, αυτό θα είχε ήδη επιτευχθεί¨, επισήμανε ο γραμματέας της Ν.Ε. Λάμπρος Νούσης.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στελεχώνουν οι : Γιάννης Αναστασίου, Κυρατσώ Μπαρτζιώκα,Δημήτρης Λουφόπουλος, Αντώνης Πολίτης, Μαρία Γίτση, Γιάννης Σακκόπουλος και Βασίλης Ντούρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος