Ολυμπιακός vs Αναντολού Εφές στις 21:45 απευθείας από την ΕΡΤ2

Ο Ολυμπιακός υπόδεχεται απόψε στις 21:45 (ΕΡΤ2-ΕΡΤHD-WEBTV) την Αναντολού Εφές σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους», καθώς η νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική στη Γαλλία απέναντι στη Λιμόζ, «κλείδωσε» υπέρ τους και μαθηματικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν 8 νίκες σε 9 αγώνες και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την regular season με εντός έδρας νίκη απέναντι στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και τον πρώην «ερυθρόλευκο», Μπράιαντ Ντάνστον.
Mε νίκη του Ολυμπιακού, η τουρκική ομάδα θα… παραχωρήσει την 2η θέση στη Λαμποράλ Κούτσα και ως θα βρεθεί στον όμιλο-«φωτιά» της φάσης των «16», όπου έχει ήδη προκριθεί ο οριστικά 1ος του 2ου ομίλου, Ολυμπιακός. Η επιστροφή του Μπράιαντ Ντάνστον στο ΣΕΦ, αλλά κυρίως… το πως θα αντιδράσουν οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», μετά την απόφαση του Αμερικανού να υπογράψει στην Εφές το περασμένο καλοκαίρι, αναμένονται με ενδιαφέρον, την ώρα που στον αντίπαλο πάγκο θα βρίσκεται ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο προπονητής που οδήγησε τους Πειραιώτες στους 2 από τους 3 ευρωπαϊκούς τίτλους τους (1997 Ρώμη, 2012 Κωνσταντινούπολη). Ο Βασίλης Σπανούλης αν και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί στο σημερινό παιχνίδι, ενώ ούτε ο Δημήτρης Αγραβάνης θα καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι δεν κρίνεται αναγκαία. Αντίθετα, κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 και σε παράλληλη σύνδεση από την ΕΡΤHD.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Euroleague έχει ως εξής:

2ος ΟΜΙΛΟΣ
==========
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου
Λαμποράλ Κούτσα – Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ 92-70

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αναντολού Εφές 21:45(ΕΡΤ2-ΕΡΤHD-WEBTV)
Αρμάνι Μιλάνο – Λιμόζ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός 8-1 17
Λαμποράλ Κούτσα 6-4 16
Αναντολού Εφές 5-4 14
Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ 5-5 14
——————————-
Αρμάνι Μιλάνο 3-6 12
Λιμόζ 2-7 11

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος