Παράταση έως τις 9 Δεκεμβρίου για το Πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών επιχειρήσεων – Δικαίωμα συμμετοχής για ΑΜΚΕ και ιδρύματα

Παρατείνεται μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, το οποίο χρηματοδοτείται με 250 εκ. ευρώ από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Με τροποποίηση της σχετικής πρόσκλησης, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα αποκτούν οι Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες (ΑΜΚΕ) και ιδρύματα, με την προϋπόθεση να διατηρούν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πριν από λίγες ημέρες, διασφαλίστηκαν άλλα 50 εκ. ευρώ στο πρόγραμμα μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, ενώ έχει υποβληθεί αίτημα διεύρυνσης των προς ένταξη κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας και αναμένεται η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο κ. Πατούλης δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε το μέγεθος των οικονομικών και λειτουργικών προβλημάτων με τα οποία είναι αντιμέτωποι λόγω της πανδημίας και σ΄αυτό το πλαίσιο, ως Περιφέρεια Αττικής θα αξιοποιήσουμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεση μας για τη στήριξή τους. Είμαστε στο πλευρό τους».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος