Ομοσπονδία Πρατηριούχων Καυσίμων: Υπάρχει κερδοσκοπικό παιχνίδι – Νέα αύξηση έως 5 λεπτά τις επόμενες ημέρες

Νέα αύξηση στις τιμές των καυσίμων αναμένεται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Β’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Νίκο Παπαγεωργίου, ο οποίος έκανε λόγο για κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί μια αύξηση στις διυλιστηριακές τιμές. Επειδή τα περισσότερα πρατήρια λόγω της ακρίβειας είχαν αποθέματα, τα οποία τελειώνουν, οι επόμενες παραγγελίες που θα γίνουν, θα είναι αυξημένες. Έτσι αναμένεται μια αύξηση 4-5 λεπτά τις επόμενες μία, δύο ημέρες” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργίου μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις“.

Εμείς πουλάμε με τις τιμές που έχουμε αγοράσει από πριν. Είναι όμως διασφαλισμένος ο καταναλωτής. Δεν θα υπάρχουν εκτεταμένα φαινόμενα αισχροκέρδιας” πρόσθεσε.

Έχουμε παραδεχθεί όλοι ότι υπάρχει κερδοσκοπικό παιχνίδι παγκόσμια. Δυστυχώς δεν μπορούν να ελεγχθούν. Το πρόβλημα δεν είναι εσωτερικό” σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου.

Αμόλυβδη: Σε ιστορικό υψηλό η τιμή για την περιοχή της Μεσογείου

Ακόμη ακριβότερα θα αγοράζουν οι πρατηριούχοι από σήμερα τα καύσιμα κάτι που συνεπάγεται νέες ανατιμήσεις στην τιμή λιανικής της αμόλυβδης.

Το παράδοξο είναι ότι τις τελευταίες μέρες η τιμή του πετρελαίου διεθνώς έχει πέσει. Αλλά δεν αποτυπώνεται στην τσέπη μας…

Κι αυτό γιατί η χρηματιστηριακή τιμή της αμόλυβδης για ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών παρασύροντας τις τιμές λιανικής.

ΤΙΜΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ

Χωρίς ΦΠΑ 1,802 €

Με ΦΠΑ 2,234 €

+10% από τις 04/05

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ

Μέσος όρος: 2,3 €

Στα νησιά: έως και 2,68 €

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος