Περισσότερους από 140 χαρακτήρες θα επιτρέπει το Twitter

Το Twitter πρόκειται να σταματήσει να συνυπολογίζει τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους για άλλες σελίδες στους 140 χαρακτήρες που είναι διαθέσιμοι σε κάθε χρήστη, αναφέρει σε δημοσίευμά του Bloomberg.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η αλλαγή πιθανόν να λάβει χώρα τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.

Τον Ιανουάριο, είχε ανακοινωθεί ότι το Twitter αναζητά τρόπους προκειμένου να παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα στις αναρτήσεις τους.

Τώρα οι σύνδεσμοι καταναλώνουν 23 χαρακτήρες από το όριο των 140, μειώνοντας σημαντικά το κείμενο που μπορούν να γράψουν οι χρήστες όταν στο tweet τους θέλουν μοιραστούν κάποιο online περιεχόμενο.

Παλαιότερα, η εταιρεία είχε χαρακτηρίσει το όριο των 140 χαρακτήρων ως έναν «όμορφο περιορισμό» που «εμπνέει τη δημιουργικότητα και τη συντομία».

Το twitter το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο να προσελκύσει νέους χρήστες, ενώ οι μετοχές του έχουν υποχωρήσει κατά περίπου 70% σε διάστημα ενός έτους.

Πηγές: Bloomberg, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό: EPA/LEX VAN LIESHOUT

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος