Ι. Δαβερώνης: Αγγίζουν το 80% οι κρατήσεις για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

«Ανάσα» αποτελούν για την εστίαση οι κρατήσεις για τα ρεβεγιόν και ο Πρόεδρος Ένωσης Εστιατόρων Αττικής, Ιωάννης Δαβερώνης, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε αισιόδοξος.

«Οι εορταστικές ημέρες είναι ιδανικές για τον κλάδο της εστίασης. Τα καταστήματα λειτουργούν με τα ρεβεγιόν, ο κόσμος θέλει να βγει, να απολαύσει τις γιορτινές αυτές μέρες. Φαίνεται ότι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και οι δύο επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά καλές» είπε στην εκπομπή «Συνδέσεις». «Για την Πρωτοχρονιά δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί πιθανότατα οι ανακοινώσεις από τους κυβερνητικούς παράγοντες ίσως αλλάξουν τα πράγματα» πρόσθεσε.

Για τις κρατήσεις είπε ότι κινούνται στα επίπεδα του 70-80%, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Ο κ. Δαβερώνης έκρουσε όμως και τον κώδωνα κινδύνου για το μέλλον των επιχειρήσεων μετά την ανακοίνωση του δεύτερου πακέτου μέτρων. «Μαζί με την πανδημία υπάρχει και η οικονομία. Θα πρέπει να δείξουμε προσοχή στους ανθρώπους των επιχειρήσεων, καθώς με τη λογική ότι όλα πρέπει να αλλάξουν ή να κλείσουν δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, πιθανόν να έχουμε δυσκολίες» σημείωσε.

Για τα νέα μέτρα είπε «οφείλουμε να σεβαστούμε όσα έχουν ανακοινωθεί και ας μην συμφωνούμε σε πολλά από αυτά που ακούμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος