Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας από τη Workathlon στην έκθεση «Xenia» στις 27 και 28 Νοεμβρίου

Array

Ημέρες Καριέρας για θέσεις εργασίας στον τουρισμό διοργανώνει η Workathlon την Κυριακή και την Δευτέρα 27 και 28 Νοεμβρίου, στην «Xenia» στο Metropolitan Expo.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, εφέτος, σε συνεργασία με την «XENIA», τη μεγαλύτερη έκθεση φιλοξενίας, που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon στις 27 και 28 Νοεμβρίου φέρνουν σε επαφή χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού με περισσότερες από 55 κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

  • Με 60.000 κενές θέσεις εργασίας τη σεζόν που πέρασε, ο κλάδος του τουρισμού και της φιλοξενίας διανύει τη μεγαλύτερη κρίση στελέχωσης των τελευταίων ετών.

Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε καλά καταρτισμένους εργαζομένους  καθιστούν απαραίτητη τη στρατηγική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Η Workathlon και οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας συνδράμουν καθοριστικά για ακόμα μια χρονιά στην κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών της ξενοδοχίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να κλείσουν «ραντεβού» για να συναντήσουν με φυσική παρουσία τους εκπροσώπους των εταιριών. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshops απο έμπειρους επαγγελματίες του τουρισμού για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων τους.

Οι εργοδότες, που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να έρθουν σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της Workathlon για να κρατήσουν την θέση τους, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν μια φόρμα ενδιαφέροντος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος