Τουρισμός – Μήλος: Ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές από τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης

Ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές επιφυλάσσουν για τη Μήλο έγκυρα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτη της εφημερίδα Le Figaro, η οποία αναφέρει για την Μήλο, ότι είναι γνωστή από την Αφροδίτη που εκτίθεται στο Λούβρο, ενώ την ανακαλύπτουμε εκ νέου με έκπληξη για τους γεωλογικούς θησαυρούς της και συμπληρώνει:
«Λευκό και μπλε όπως όλες οι Κυκλάδες; Περισσότερο από αυτό! Γιατί στη Μήλο, ο άψογος λευκός κιμωλιακός βράχος δίνει στο γαλάζιο της θάλασσας απίστευτο βάθος και λάμψη.»

Η γαλλική εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το νησί γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουν την ομορφιά όλων αυτών των σεληνιακών τοπίων.

Ανέγγιχτο ελληνικό νησί χαρακτηρίζει τη Μήλο και η γαλλική έκδοση του περιοδικού AD και τονίζει ότι τα τοπία του νησιού είναι αντάξια των μεγάλων μύθων και τα πιο γαλάζια νερά των Κυκλάδων.

Το περιοδικό προσθέτει: «Πάρτε για παράδειγμα την παραλία Σαρακίνικο. Οι τεράστιοι βράχοι του, λευκασμένοι από τον ήλιο και σχηματισμένοι από αλμυρό νερό, ξεπροβάλλουν πάνω από τη θάλασσα και μπορούν να παραπέμπουν σε ένα σεληνιακό τοπίο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος