Συνεργασία του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Array

Συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα αναπτύξει ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, με σκοπό την υποστήριξη και την ενημέρωση των δημοτών πάνω σε ζητήματα που αφορούν στην κοινωνική ασφάλιση και την ασφαλιστική νομοθεσία, τις εργασιακές σχέσεις, την ενίσχυση της απασχόλησης και της ικανότητας επωφελούς διαχείρισης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αλλά και στην ενδυνάμωση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας προς αντιμετώπιση της ανεργίας.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων και σχεδιάζει ανάλογες δράσεις, τις οποίες ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θέλησε να αξιοποιήσει. Έτσι θα οργανωθούν εκδηλώσεις και ημερίδες με αποδέκτες τους δημότες.

«Ξεκινάμε μία γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, γιατί θέλουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες μας και στα προβλήματα που τους απασχολούν στη ζωή τους και συνδέονται με την κοινωνική ασφάλιση και τις εργασιακές σχέσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος: «Αυτό το Ινστιτούτο Εργασίας διαθέτει την ειδικευμένη τεχνογνωσία για την υποστήριξη των εργαζομένων και των ανέργων, που θα απευθυνθούν στις δομές του δικτύου. Θα αξιοποιηθούν εξειδικευμένα στελέχη, νομικοί, επαγγελματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα κάνουν χρήση αξιόπιστων μεθόδων και εργαλείων, τηρώντας όλες τις απαιτούμενες επιστημονικές αρχές.

Στόχος μας είναι η παροχή ενημέρωσης από τα έγκριτα στελέχη του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για νομική πληροφόρηση και απαντήσεις σε εξατομικευμένα ερωτήματα πολιτών».

Και ο κ. Ευθυμίου κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε κοντά στους δημότες μας αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για την παροχή υπηρεσιών, που θα βοηθά την καθημερινή τους ζωή.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμε τους δημότες μας για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής με ανοιχτές εκδηλώσεις και ημερίδες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος