Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Array

Η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων που αφορά στο ΕΣΠΑ, η επιτροπή θα ξεκινήσει τις εργασίες της στις 9:30 το πρωί και θα συμμετέχουν σε αυτήν εκπρόσωποι των φορέων πολιτικής και επιτελικών δομών στους τομείς παρέμβασης του προγράμματος, των αρχών διαχείρισης, συντονισμού και πιστοποίησης του ΕΣΠΑ, καθώς και των σχετιζόμενων οικονομικών και κοινωνικών εταίρων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μεταξύ άλλων, στην επιτροπή θα γίνει παρουσίαση από την Διαχειριστική Αρχή της εξειδίκευσης του προγράμματος και του χρονοπρογραμματισμού των προσκλήσεων ενώ θα εγκριθούν η μεθοδολογία και τα κριτήρια αξιολόγησης των προτάσεων.

Σε συνέχεια της προαναφερόμενης συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί στις 2:30 το μεσημέρι και η  6η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατά την συνεδρίαση θα εξεταστεί μεταξύ άλλων η πρόοδος της υλοποίησης του προγράμματος και τα αποτελέσματα αυτής.

Στην επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι των φορέων πολιτικής και των επιτελικών δομών με αρμοδιότητα στους τομείς παρέμβασης του ΕΠΑνΕΚ, των αρχών διαχείρισης, συντονισμού και πιστοποίησης του ΕΣΠΑ, των οικονομικών και κοινωνικών εταίρων που σχετίζονται με το Πρόγραμμα καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των Ενδιάμεσων Φορέων της καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος