Σε αυξήσεις μισθών προχωράει η ΔΕΛΤΑ

Array

Σε αυξήσεις μισθών προχωράει η ΔΕΛΤΑ με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων της αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

  • Ειδικότερα, η ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσε αύξηση του βασικού μισθού κατά 12% και αυξήσεις μισθών έως 5%. Τα μέτρα έχουν ισχύ από 01/01/2023.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «οι πρωτοβουλίες αυτές καλύπτουν το 90% των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ και αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για διαρκή στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της ειδικότερα σε δύσκολες συνθήκες».

Επίσης η ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσε έκτακτες παροχές ή διεύρυνση υφισταμένων (ενδεικτικά: καταβολή δώρο – επιταγών στο σύνολο των εργαζομένων για τα Χριστούγεννα, καταβολή δώρο – επιταγών στα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κ.α.).

«Οι αυξήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα την ώρα που η ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στην πλέον νευραλγική κατηγορία προϊόντων πρώτης ανάγκης για το σύνολο των καταναλωτών καταβάλλοντας προσπάθειες συγκράτησης του κόστους.

Η διοίκηση, κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εταιρεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται με συνοδοιπόρους τους εργαζομένους της τους οποίους και στηρίζει εμπράκτως.

Η ΔΕΛΤΑ επιβεβαιώνει ότι παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες επιλογής στην ελληνική αγορά» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος