Πολεμικό Ναυτικό: Πρόσκληση σε πρώην εργαζομένους των ΕΝΑΕ για την υπογραφή συμβάσεων εργασίας

Πρόσκληση του ΠΝ σε πρώην εργαζομένους στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) που παρείχαν υπηρεσίες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων

Το Πολεμικό Ναυτικό απευθύνει πρόσκληση σε πρώην εργαζομένους στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) αλλά και σε εργαζομένους εκτός των ΕΝΑΕ που παρείχαν υπηρεσίες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης / συντήρησης των πολεμικών πλοίων, προσκαλεί:

   α. Τους πρώην εργαζόμενους του υπό ειδική διαχείριση Οικονομικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.» οι οποίοι είχαν κατά τον χρόνο καταγγελίας των οικείων συμβάσεων (ήτοι στις 27 και 30 Ιανουαρίου 2023) ενεργή ατομική συμφωνία με το Πολεμικό Ναυτικό δυνάμει του άρθρου 26 του Ν. 4258/14 (Α΄ 94), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,

   β. Τους τρίτους εργαζόμενους του άρθρου 6 του Ν. 4284/14 (Α΄ 190) οι οποίοι είχαν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2023 ενεργές ατομικές συμφωνίες με το Πολεμικό Ναυτικό για την παροχή των υπηρεσιών τους στο πρόγραμμα υποβρυχίων, όπως προβούν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και κατόπιν σύναψη ατομικής σύμβασης εργασίας.

Από κάθε ενδιαφερόμενο απαιτείται κατά την υπογραφή της ατομικής σύμβασης εργασίας η προσκόμιση των ακόλουθων εγγράφων:

   α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα αντίγραφο αυτής

   β. Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα – Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Φυσικών Προσώπων, με την οποία θα βεβαιώνεται ο οικείος ΑΦΜ, 

   γ. Βεβαίωση ΑΜΚΑ

   δ. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

   ε. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από ΕΦΚΑ με την οποία θα πιστοποιείται η οικεία ειδικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την ενημέρωση επί των όρων, που θα διέπουν την ατομική σύμβαση εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (Διεύθυνση: Λεωφόρος Παλάσκα 3, Σκαραμαγκάς, Τ.Κ. 12461, τηλ. 2121070962, 2121070681, 2121070972 email: nds_logistics@hsy.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η σχετική πρόσκληση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (https://hellenicnavy.gr/) – Ενότητα: Ενημέρωση Κοινού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος