«Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός»: Παρατείνονται οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων

Παρατείνονται οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων στο πλαίσιο της δράσης «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός».

Ειδικότερα, δημοσιεύθηκε η έκτη τροποποίηση της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη δράση «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός».

Σύμφωνα με την τροποποίηση, η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων διαμορφώνεται σε 39 μήνες και 132 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης. Σε περίπτωση που κάποια προθεσμία λήγει σε μη εργάσιμη ημέρα, αυτή παρατείνεται μέχρι την πρώτη εργάσιμη ημέρα.

Ειδικά και μόνο για όσα επενδυτικά έργα η ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης είναι έως και την 15-10-2018, η προθεσμία ολοκλήρωσης τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 36 μήνες και 132 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης.

Για όσα επενδυτικά έργα η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξής τους στην δράση είναι μεταγενέστερη της 11-06-2020, η προθεσμία ολοκλήρωσής τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 39 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης.

Σε όλες τις περιπτώσεις η διάρκεια υλοποίησης δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31-12-2023.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος