OAEE: Ρυθμίσεις των ασφαλιστικών εισφορών έως τις 31 Αυγούστου

Με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, με την οποία επιτρέπεται πλέον το άνοιγμα λογαριασμών για την είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών οφειλών.

Όπως αναφέρει ο ΟΑΕΕ: “Μετά την ανωτέρω σχετική απόφαση, εισφορές, ή δόσεις ρυθμίσεων προς τον ΟΑΕΕ  με ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής από την έναρξη της τραπεζικής αργίας και έως την 31/7/15 μπορούν να καταβληθούν έως 31/8/15.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να καταβάλουν την Α΄ δόση ρύθμισης, ασφαλισμένοι που έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα αίτηση υπαγωγής στην ρύθμιση Ν. 4321/15 από  22/6/15 έως 31/7/15.

Κατά τον χρόνο παράτασης πληρωμής δεν επέρχεται απώλεια ρυθμίσεων ή ευεργετημάτων”.

Παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων δόθηκε τελικά και στα φυσικά πρόσωπα εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάσθηκαν στο ΤΑΧΙΣ ΝΕT. Η πρώτη δόση του φόρου θα πρέπει να καταβληθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις:

Παράταση έως 30 Αυγούστου για φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων

Παράταση έως τις 28 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις επιχειρήσεων-προαναγγελία και για τις δηλώσεις φυσικών προσώπων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος