Κομοτηνή: Οι ακριτικές επιχειρήσεις στα υπουργεία Οικονομίας – Εργασίας

Άσκηση προετοιμασίας για την καθορισμένη συνάντηση με τους Υπουργούς Οικονομίας και Εργασίας, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, έκαναν οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών Θράκης, χθες στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής του προέδρου του Συνδέσμου των Βιομηχανιών – Βιοτεχνιών Έβρου, αλλά και υπεύθυνου του δικτύου των ακριτικών επιχειρήσεων της Ελλάδας, Χρήσου Γεωργανλή, δύο είναι οι στόχοι των επιχειρήσεων: Η Διατήρηση και η Επιβίωση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι επιχειρήσεις να τύχουν ιδιαίτερης στήριξης από την πολιτεία, ειδικά μετά την κατάργηση της επιδότησης κόστους Εργασίας 12% του ΟΑΕΔ.
«Εδώ και τόσα χρόνια απευθύνουμε εκκλήσεις για την μείωση του μεταφορικού κόστους, τη γραφειοκρατία, αλλά και την ποιότητα και το κόστος της ενέργειας. Εδώ στην περιοχή μας ο παράγοντας της μεταποίησης πάει ικανοποιητικά και μετράμε 100 επιχειρήσεις τις οποίες θα πρέπει να προστατέψουμε και να ενισχύσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», σημείωσε ο κ. Γεωργανλής.
Επι πλέον πρόσθεσε πως για τα οφειλόμενα από το κράτος από το 2010 της επιδότησης του 12%, γίνονται κινήσεις να διεκδικηθούν και νομικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος