«Ημέρες Σταδιοδρομίας» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στις 11 και 12 Μαρτίου

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διοργανώνει κάθε χρόνο μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας». Στόχος είναι η διευκόλυνση των αποφοίτων του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου στην αγορά εργασίας αλλά και η υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασής τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό στίβο.

  • Για τη φετινή χρονιά, η κορυφαία αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας του Πανεπιστημίου Πειραιώς την 11-12 Μαρτίου και ώρες 10:00 με 17:00, με περισσότερες από 130 συμμετοχές των μεγαλύτερων εταιριών και φορέων της χώρας.

Η ετήσια αυτή δράση δίνει τη δυνατότητα σε αποφοίτους προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου του Πανεπιστημίου μας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, να γνωρίσουν από κοντά επιχειρήσεις, στις οποίες ενδεχομένως θα ήθελαν να εργασθούν, να ενημερωθούν για τις απαιτούμενες διαδικασίες πρόσληψης και εν τέλει να αποκτήσουν μια σημαντική βιωματική εμπειρία, μέσω της επαφής τους με τα στελέχη των επιχειρήσεων που μετέχουν στην εκδήλωση.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή,  ακολουθούν τον πιο κάτω σύνδεσμο και πραγματοποιούν την εγγραφή τους: https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias

Για τη διευκόλυνση της μετάβασης/επιστροφής των αποφοίτων μας από και προς το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου μας στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη διαθέτει ανά μια ώρα λεωφορεία από την Πλατεία Αγίου Νικολάου (Σταθμός Μετρό – Νίκαια- Γραμμή 3- Πρώτο δρομολόγιο 9:30 π.μ. από Σταθμό Μετρό- Τελευταίο δρομολόγιο από Θεμιστόκλειο Συγκρότημα 17:00).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος