«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά την Παρασκευή 3 Ιουνίου με ανοιχτά τα καταστήματα έως τα μεσάνυχτα (video)

Την πρώτη «Γαλάζια Νύχτα» με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα, γιορτάζει σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πόλης για τις «Ημέρες Θάλασσας 2022».

Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, να προβάλλουμε την πόλη μας και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης, είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θόδωρος Καπράλος.

Με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες» τιμές, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ, ενώ την ημέρα αυτή από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα «πλημμυρίσουν» μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά.

  • Η μασκότ του Ολυμπιακού θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, ενώ στις 9:30 το βράδυ, μια μεγάλη συναυλία θα λάβει χώρα στο Πασαλιμάνι, με τη Λένα Αλκαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος