Αισιοδοξία για την ελάφρυνση του χρέους (video)

Αισιοδοξία για το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα για τη δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος και τις αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών.

Το παν είναι να κλείσει γρήγορα η δεύτερη αξιολόγηση εκτίμησε κορυφαίος παράγοντας της κεντρικής τράπεζας, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πυρετός διαβουλεύσεων με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους.

Η υλοποίηση μέτρων για το χρέος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανακτήσει η ελληνική οικονομία εμπιστοσύνη, σταθερότητα και πρόσβαση στις αγορές. Δεσμεύομαι προσωπικά να στηρίξω την Ελλάδα και το λαό της που έχει υποφέρει τόσο πολύ εξαιτίας της κρίσης, υπογραμμίζει ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, απαντώντας στην επιστολή των 38 ευρωβουλευτών της Προοδευτικής Συμμαχίας στο ευρωκοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμα

Σχετικές ειδήσεις:

Τα κύρια θέματα της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος (video)

Μοσκοβισί: Προϋπόθεση για την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές η εφαρμογή μέτρων για το χρέος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος