Ενίσχυση πλέον των 11 εκατ. ευρώ στους παράκτιους αλιείς

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που πραγματοποιεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενίσχυση των κλάδων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης ενέκρινε την πληρωμή της κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας προς τους παράκτιους αλιείς.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 11.293.857,03 ευρώ και η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

Σε δήλωσή του, ο κ. Βορίδης επισημαίνει ότι το υπουργείο θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε κανείς Έλληνας αγρότης να μη μείνει απροστάτευτος απέναντι στις δυσκολίες που έχουν προκαλέσει οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Είναι η πρώτη φορά που ο κλάδος της παράκτιας αλιείας λαμβάνει οποιαδήποτε ενίσχυση, ενδεικτικό της ευαισθησίας με την οποία προσεγγίζει τα ζητήματα του κλάδου η κυβέρνηση και ο υπουργός προσωπικά, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ