Δ. Παπαδημούλης: Ο Ντάισελμπλουμ -τώρα- μας δικαιώνει στη μη περικοπή των συντάξεων

«Οι αριθμοί είναι με το μέρος μας» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, για το θέμα των συντάξεων, επικαλούμενος σχετική δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για την μη περικοπή τους.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Ακόμη και ο Ντάισελμπλουμ ομολογεί, με καθυστέρηση, ότι έχουμε δίκιο για την μη περικοπή των συντάξεων. Ένα ακόμη θετικό σήμα, γιατί απλά οι αριθμοί είναι με το μέρος μας. Σε όσους φώναζαν εδώ “βάστα γερά Γερούν”, για να πέσει ο Τσίπρας, συνιστώ…ξυδάκι!».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο προσωπικό του ιστολόγιο υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει κάποιο δίκιο να ζητά να μην εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων.
Ο Ολλανδός πολιτικός προτρέπει επίσης το Γιούρογκρουπ να δείξει ευελιξία και να ασχοληθεί με τα συνταξιοδοτικά συστήματα άλλων χωρών, όπως της Γερμανίας που, όπως λέει, τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προς τα πίσω αντί να προχωρά σε μεταρρυθμίσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα έχει «κάποιο δίκιο» στο ζήτημα των συντάξεων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος