Άνθηση του ενδιαφέροντος για μίσθωση εξοχικών κατοικιών — Τιμές ανά περιοχή

του Θεμιστοκλή – Ανδρέα Μπάκα
Προέδρου Πανελλαδικού Δικτύου  E-Real Estates

Τη φετινή χρονιά ο οδικός τουρισμός, τα περίφημα “road trips”, αναμένεται να γνωρίσουν νέα άνθηση, τόσο από τον εγχώριο τουρισμό, όσο και από αλλοδαπούς που θα επιλέξουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σημαντικός λόγος επιλογής του οδικού τουρισμού για τους εγχώριους ταξιδιώτες αποτελεί και το μεταφορικό κόστος. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο σε πολλές περιπτώσεις είναι οικονομικότερο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσω αν πρόκειται για οικογένεια. Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στην οικογένεια, ιδιαίτερα με μικρά παιδιά, να μεταφέρει τα «αναγκαία» ευκολότερα. Βασική προϋπόθεση -και μάλιστα οι προορισμοί που κερδίζουν έδαφος στον οδικό τουρισμό- είναι κυρίως οι περιοχές με καλό οδικό δίκτυο όπως η Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Κορινθία, Φθιώτιδα, Θεσσαλία, τα παράλια της Ηπείρου μέσω της Ιονίας οδού καθώς και η Αχαΐα. Η μόνη περιοχή που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού είναι ο Νομός Ηλείας, όπου το οδικό δίκτυο είναι επικίνδυνο.

Το καλοκαίρι του 2020 πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες επέλεξαν να μην μετακινηθούν με μέσα μαζικής μεταφοράς (αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία) λόγω της πανδημικής κρίσης, με αποτέλεσμα να καταγραφεί σημαντική άνοδος των ταξιδιών με αυτοκίνητο. Όλοι μας θυμόμαστε τις εικόνες στα μέσα Ιουνίου της περσινής χρονιάς στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας, όπου η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη. Οχήματα από όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τη Σερβία (τη μόνη τρίτη χώρα που επιτρέπεται να περνά τα ελληνικά σύνορα, μέχρι τις αρχές Ιουλίου) σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, για να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.

Παράλληλα το παρόν στη χώρα μας μέσω οδικού δικτύου έδωσαν Γερμανοί, Αυστριακοί, Ελεβετοί, Πολωνοί, Σουηδοί, Φινλανδοί και Γιουγκοσλάβοι.

Οι εκδρομείς λόγω των υγειονομικών συνθηκών επιλέγουν κυρίως αυτοτελή διαμερίσματα ή/και κατοικίες εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, μια επιλογή που βλέπουμε να αποκτά έδαφος μέρα με τη μέρα, ενώ θεωρούμε ότι θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή τόσο εγχώριων, όσο και αλλοδαπών τουριστών και το φετινό καλοκαίρι.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εγγραφές ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης έχουν αυξηθεί σε σχέση με την προ covid-19 εποχή, διότι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν διακρίνει την υψηλή ζήτηση για αυτοτελή διαμερίσματα ή/και κατοικίες σε τουριστικούς προορισμούς.

Οι προ-κρατήσεις ή αλλιώς οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, λόγω της ευέλικτης πολιτικής ακύρωσης που έχουν υιοθετήσει σχεδόν στο σύνολο τους οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τους τελευταίους 18 μήνες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού σε συνάρτηση των ενδεχόμενων τοπικών lock down που μπορούν να εφαρμοστούν σε περίπτωση ανάγκης σε περιοχές που η πανδημία χτυπήσει ηχηρά τη πόρτα, για αυτοτελή διαμερίσματα ή/ και κατοικίες υψηλών προδιαγραφών έχουν «χτυπήσει» κόκκινο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης κατά τη διάρκεια αναζήτησης τουριστικού προορισμού ενημερώνουν τους επισκέπτες μέσω ενημερωτικών αναρτήσεων, όπως «Έφόσον έχετε ακόμη μέρες για τη διαμονή σας, επιλέξτε δωρεάν ακύρωση για μεγαλύτερη ευελιξία. Με τη δωρεάν ακύρωση τα σχέδιά σας μπορούν να αλλάξουν χωρίς πρόβλημα!» και «Από τις 6 Απριλίου 2020, η πολιτική ακύρωσης που επιλέγετε θα ισχύει ανεξάρτητα από την κατάσταση με τον Κορονοϊό. Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση με επιλογή δωρεάν ακύρωσης σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια».

Η Πελοπόννησος σύμφωνα με διεθνείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης όσον αφορά τα άνωθεν δεδομένα καταγράφει υψηλά ποσοστά προ-κρατήσων. Πρωταγωνιστικό ρόλο και το φετινό καλοκαίρι φέρεται να έχουν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσσηνίας, λόγω τόσο της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει αλλά και λόγω του καλού οδικού δικτύου που τη συνδέει με την Αθήνα. Παράλληλα, έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στην Μεσσηνιακή Μάνη, στα παράλια του Νομού Κορινθίας (Λέχαιο, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Λουτράκι, Λουτρά Ωραίας Ελένη), ενώ αρχίζει να μπαίνει στον τουριστικό χάρτη και η Αχαΐα κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αιγιαλείας. Ενώ έντονο ενδιαφέρον -και μάλιστα θεωρούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το «Μήλον της Έριδος»- προσελκύει όλη η «χρυσή» αμμώδης ακτογραμμή του Ν.Ηλείας και ιδιαίτερα η Κυλλήνη και η Κουρούτα ή αλλιώς «Μύκονος της Πελοποννήσου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην περιοχή της Κουρούτας διατίθενται μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μόνο 6 ακίνητα. Γενικότερα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία), δεν διαθέτει μεγάλο αριθμό ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ειδικότερα, η δυναμική στο σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είναι μόλις 1.163 εκ των οποίων τα ακίνητα που είναι κατάλληλα για καλοκαιρινές διακοπές – πλησίον σε παραλία είναι συνολικά 427 εκ των οποίων τα 83 είναι στη Ναύπακτο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει την 2η μεγαλύτερη παραλία στην Ελλάδα με 17 χλμ., την παραλία Λούρου στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ στην Ηλεία συναντάς την χρυσαφένια την παραλία της Ζαχάρως, της Κουρούτας και της Κυλλήνης με φόντο τα νησιά του Ιονίου.

Η Χαλκιδική θεωρούμε ότι θα αποτελέσει τη βασίλισσα του φετινού καλοκαιριού. Ήδη η κινητικότητα από τους Θεσσαλονικείς για εκδρομές με μια ή/και δυο διανυκτερεύσεις έχει αγγίξει το κόκκινο, ενώ έντονο καταγράφεται και το «κύμα» Βαλκάνιων που επισκέπτονται οδικώς την Χαλκιδική ακόμη και για διήμερες – τριήμερες εξορμήσεις. Οι προ-κρατήσεις μέσω ευέλικτης πολιτικής ακύρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες για αυτοτελή διαμερίσματα ή/και πολυτελής κατοικίες καταγράφονται σε υψηλά επίπεδα. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του ακινήτου, τα τετραγωνικά μέτρα και την εγγύτητα στη θάλασσα.

Δυναμική θα είναι και φέτος η εμφάνιση των παραθαλάσσιων προορισμών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα οικονομικά βαλάντια. Άφησσος στο Νότιο Πήλιο και ο Άγιος Ιωάννης αποτελούν τους βασικούς προορισμούς, ενώ με μια μικρή εξερεύνηση στις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας μπορείς να ανακαλύψεις νέους αναδυόμενους προορισμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν διατίθενται αριθμητικά πολλές κατοικίες στα παραθαλάσσια προάστια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, γι΄αυτό οι προ-κρατήσεις καταγράφουν πολύ υψηλά ποσοστά.

Αρκετοί Αθηναίοι συμπολίτες μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές επιλέγουν τη Φθιώτιδα, κυρίως λόγω του καλού οδικού δικτύου και της κοντινής χιλιομετρικής απόστασης. Ενώ αρκετοί επιλέγουν τους άνωθεν προορισμούς διότι επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στους εργασιακούς τους χώρους στην πρωτεύουσα σε χιλιομετρική απόσταση 1-1,5 ώρας.

Οι τιμές μέχρι στιγμής καταγράφουν σταθερότητα και σε πολλές περιπτώσεις μικρές αυξητικές τάσεις σε σχέση με το 2020. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος της κατοικίας, τα τετραγωνικά μέτρα, τις προδιαγραφές και την εγγύτητα στη θάλασσα. Θεωρούμε ότι η κινητικότητα θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα ενώ θα συντελέσει θετικά το πρόγραμμα  Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

 

ΜεσσηνίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μαραθόπολη40510
Άγιος Ανδρέας35270
Χράνοι55318
Πλάτσα90461
Κορώνη46276
Ακρογιάλι50248
Καλαμάτα (Πόλη)85228
Τσέρια140672
Πύλος65691
Αβία62490
Μεθώνη72686
Μεσσήνη70325
Στούπα60660
Φοινικούντα45561
Βρομονέρι75760
Κυπαρισσία60440

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Μεσσηνία: 88% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

ΜεσσηνίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

 (Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μεθώνη72686
Στούπα80700
Καλαμάτα (Πόλη)4801.615
Κυπαρισσία1291.509
Γιάλοβα80887

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελής Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Μεσσηνία: 98% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 

Αρκαδία Τ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Ξηροπήγαδο58323
Κιβέρι70544
Άστρος72450
Λεωνίδιο40392
Τυρός120540
Πούλιθρα41309

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αρκαδία: 83% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Αρκαδία Τ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

 (Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Λεωνίδιο75568
Παραλία Άστρος57878
Κίβερι3001.900

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελής Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάση της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αρκαδία: 96% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Ηλεία Τ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Δουναίικα60238
Σκαφιδιά60383
Αμαλιάδα83310
Κρέστενα180594
Ολυμπία49321
Ζαχάρω78353
Κάτω Παναγία  -Κυλλήνη80336
Λεβεντοχώρι75517

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Ηλεία: 88% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 

ΗλείαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

 (Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Κάστρο Κυλλήνης1301.368
Ζαχάρω72403
Δουναίικα601.140
Κουρούτα87599
Κατάκολο45528

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Ηλεία: 90% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

ΑχαΐαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Λόγγος65200
Σελιανίατικα25231
Καρνάρι72264
Αλισσός27335
Ελαιώνας65353
Σελιανίτκα70336
Πάτρα (Πόλη)60338
Διακοπτό90542
Κάτω Αχαΐα110660
Άγιος Βασίλειος40665

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αχαΐα: 85% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

ΑχαΐαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Αίγιο70509
Διακοπτό120850

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αχαΐα: 99% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 

ΚορινθίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Λουτράκι57367
Άγιοι Θεόδωροι70462
Βραχάτι58247
Περιγιάλι90271
Λουτράκι60369
Κάτω Άσσος60279
Κόρφος60300
Κιάτο90304
Δερβένι55349
Λέχαιο90323
Ξυλόκαστρο80375
Λουτρά Ωραίας Ελένης50383
Ίσθμια130523

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Κορινθία: 85% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

ΚορινθίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Κιάτο3001.244
Ποσειδωνία2001.095
Λουτράκι85871
Κατακάλι205792
Ίσθμια1301.160
Ποσειδωνία60760
Κόρινθος140645
Βραχάτι90809
Κάτω Αλμυρή75530
Κορφός91449
Άγιοι Θεόδωροι1801.208
Λουτρά Ωραίας Ελένης1301.180
Λουτράκι2001.293

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Κορινθία: 89% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

ΑργολίδαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Ερμιόνη100559
Τολό38378
Ναύπλιο121765
Παλαιά Επίδαυρος35545
Βιβάρι35400
Πόρτο Χέλι55290
Μέθανα27475
Γαλατάς75553
Νέα Επίδαυρος110899
Νέα Κίος851.340
Πόρτο Χέλι215713
Ναύπλιο80525
Πηγάδια70475

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αργολίδα: 83% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

ΑργολίδαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πόρτο Χέλι2002.850
Παλαιά Επίδαυρος120933

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αργολίδα: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6  

ΛακωνίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Χαριά – Πύργος Διρού631.008
Καμάρες60783
Αρχάγγελος70376
Μονεμβάσια50394
Γύθειο110744
Σκουτάρι40413
Κότρωνας39380
Λιμένι75945
Μαυροβούνι48316
Κάστρο Μονεμβασιάς1501.382
Κοκκάλα58847
Νέο Οίτυλο39450
Νεάπολη70307
Γερολιμένας46516
Καραβοστάσι75858
Ελιά90618
Βαθύ60578

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Λακωνία: 86% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

ΛακωνίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μονεμβάσια50394
Νεάπολη93825
Οίτυλο80990
Γύθειο90765

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Λακωνία: 98% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Αιτωλοακαρνανία Τ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πάλαιρος87387
Μεσολόγγι50275
Μύτικας45421
Νάυπακτος75390
Αμφιλοχία95570
Μοναστηράκι120475
Μύτικας90965
Σπάρτο90533
Άγιος Νικόλαος1301.045
Μενίδι35562

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αιτωλοακαρνανία: 84% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

ΑιτωλοακαρνανίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Ναύπακτος100570
Αγία Βαρβάρα80437

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αιτωλοακαρνανία: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Ήπειρος Τ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πλαταρία90600
Πάργα40616
Πρέβεζα55296
Λούτσα56289
Βράχος45309
Κανάλι50319
Λυγιά50326
Μύτικας35335
Πέρδικα40375
Πάργα50399
Σύβοτα40473
Παντοκράτωρας90475
Σύβοτα50570
Παραλία Βράχου100638
Μαργαρίτι140713

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Ήπειρος: 88% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

ΉπειροςΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πλαταριά100703
Βάλτος952.040
Σύβοτα1001.600
Ηγουμενίτσα2502.309
Πάργα80653

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Ήπειρος: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας 

Φθιώτιδα Τ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Καμένα Βούρλα100386
Θεολόγος55523
Γλύφα30359
Καμένα Βούρλα1001.158

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Φθιώτιδα: 84% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

ΦθιώτιδαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Άγιος Κωνσταντίνος78551
Θεολόγος1901.330
Θεολόγος2001.546
Καμένα Βούρλα4301.870

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάση της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Φθιώτιδα: 90% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας 

ΘεσσαλίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Καμάρι80333
Άγιος Ιωάννης Πηλίου50425
Σούρπη60346
Άφησσος100475
Πλατανίδια50373
Μηλίνα55378
Κριθάρια70423
Νταμούχαρη80415
Αγιά Μαρία – Πτελεός105619
Κορόπη55350

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Θεσσαλία: 93% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας  

ΘεσσαλίαΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Καλά Νερά851.000
Πτελεός2001.140
Άφησσος1801.064

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Θεσσαλία: 99% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας 

ΧαλκιδικήΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Νέα Ποτίδαια65404
Αγία Παρασκευή135840
Παπά Αλώνι1001.014
Πολύχρονο120864
Νικήτη40603
Βουρβουρού50650
Νέα Ρόδα100600
Νέα Καλλικράτεια55319
Σίβηρη65525
Φούρκα80585
Καλαμίτσι55503
Νέος Μαρμαράς100599
Ψακούδια95527
Νέα Μουδανιά70544
Σωζόπολη89450
Μεταμόρφωση75616
Πευκοχώρι180671
Νέα Ηράκλεια80476
Φούρκα65703

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Χαλκιδική: 76% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας  

ΧαλκιδικήΤ.Μ5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μεταμόρφωση55845
Παλιούρι601.603
Νέα Σκιώνη701.349
Φούρκα80585
Κυροπηγή1801.050

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Χαλκιδική: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ