Άνθηση του ενδιαφέροντος για μίσθωση εξοχικών κατοικιών — Τιμές ανά περιοχή

του Θεμιστοκλή – Ανδρέα Μπάκα
Προέδρου Πανελλαδικού Δικτύου  E-Real Estates

Τη φετινή χρονιά ο οδικός τουρισμός, τα περίφημα “road trips”, αναμένεται να γνωρίσουν νέα άνθηση, τόσο από τον εγχώριο τουρισμό, όσο και από αλλοδαπούς που θα επιλέξουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σημαντικός λόγος επιλογής του οδικού τουρισμού για τους εγχώριους ταξιδιώτες αποτελεί και το μεταφορικό κόστος. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο σε πολλές περιπτώσεις είναι οικονομικότερο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσω αν πρόκειται για οικογένεια. Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στην οικογένεια, ιδιαίτερα με μικρά παιδιά, να μεταφέρει τα «αναγκαία» ευκολότερα. Βασική προϋπόθεση -και μάλιστα οι προορισμοί που κερδίζουν έδαφος στον οδικό τουρισμό- είναι κυρίως οι περιοχές με καλό οδικό δίκτυο όπως η Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Κορινθία, Φθιώτιδα, Θεσσαλία, τα παράλια της Ηπείρου μέσω της Ιονίας οδού καθώς και η Αχαΐα. Η μόνη περιοχή που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού είναι ο Νομός Ηλείας, όπου το οδικό δίκτυο είναι επικίνδυνο.

Το καλοκαίρι του 2020 πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες επέλεξαν να μην μετακινηθούν με μέσα μαζικής μεταφοράς (αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία) λόγω της πανδημικής κρίσης, με αποτέλεσμα να καταγραφεί σημαντική άνοδος των ταξιδιών με αυτοκίνητο. Όλοι μας θυμόμαστε τις εικόνες στα μέσα Ιουνίου της περσινής χρονιάς στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, στα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας, όπου η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη. Οχήματα από όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τη Σερβία (τη μόνη τρίτη χώρα που επιτρέπεται να περνά τα ελληνικά σύνορα, μέχρι τις αρχές Ιουλίου) σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, για να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.

Παράλληλα το παρόν στη χώρα μας μέσω οδικού δικτύου έδωσαν Γερμανοί, Αυστριακοί, Ελεβετοί, Πολωνοί, Σουηδοί, Φινλανδοί και Γιουγκοσλάβοι.

Οι εκδρομείς λόγω των υγειονομικών συνθηκών επιλέγουν κυρίως αυτοτελή διαμερίσματα ή/και κατοικίες εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, μια επιλογή που βλέπουμε να αποκτά έδαφος μέρα με τη μέρα, ενώ θεωρούμε ότι θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή τόσο εγχώριων, όσο και αλλοδαπών τουριστών και το φετινό καλοκαίρι.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εγγραφές ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης έχουν αυξηθεί σε σχέση με την προ covid-19 εποχή, διότι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν διακρίνει την υψηλή ζήτηση για αυτοτελή διαμερίσματα ή/και κατοικίες σε τουριστικούς προορισμούς.

Οι προ-κρατήσεις ή αλλιώς οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, λόγω της ευέλικτης πολιτικής ακύρωσης που έχουν υιοθετήσει σχεδόν στο σύνολο τους οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τους τελευταίους 18 μήνες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού σε συνάρτηση των ενδεχόμενων τοπικών lock down που μπορούν να εφαρμοστούν σε περίπτωση ανάγκης σε περιοχές που η πανδημία χτυπήσει ηχηρά τη πόρτα, για αυτοτελή διαμερίσματα ή/ και κατοικίες υψηλών προδιαγραφών έχουν «χτυπήσει» κόκκινο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης κατά τη διάρκεια αναζήτησης τουριστικού προορισμού ενημερώνουν τους επισκέπτες μέσω ενημερωτικών αναρτήσεων, όπως «Έφόσον έχετε ακόμη μέρες για τη διαμονή σας, επιλέξτε δωρεάν ακύρωση για μεγαλύτερη ευελιξία. Με τη δωρεάν ακύρωση τα σχέδιά σας μπορούν να αλλάξουν χωρίς πρόβλημα!» και «Από τις 6 Απριλίου 2020, η πολιτική ακύρωσης που επιλέγετε θα ισχύει ανεξάρτητα από την κατάσταση με τον Κορονοϊό. Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση με επιλογή δωρεάν ακύρωσης σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια».

Η Πελοπόννησος σύμφωνα με διεθνείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης όσον αφορά τα άνωθεν δεδομένα καταγράφει υψηλά ποσοστά προ-κρατήσων. Πρωταγωνιστικό ρόλο και το φετινό καλοκαίρι φέρεται να έχουν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσσηνίας, λόγω τόσο της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει αλλά και λόγω του καλού οδικού δικτύου που τη συνδέει με την Αθήνα. Παράλληλα, έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στην Μεσσηνιακή Μάνη, στα παράλια του Νομού Κορινθίας (Λέχαιο, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Λουτράκι, Λουτρά Ωραίας Ελένη), ενώ αρχίζει να μπαίνει στον τουριστικό χάρτη και η Αχαΐα κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αιγιαλείας. Ενώ έντονο ενδιαφέρον -και μάλιστα θεωρούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το «Μήλον της Έριδος»- προσελκύει όλη η «χρυσή» αμμώδης ακτογραμμή του Ν.Ηλείας και ιδιαίτερα η Κυλλήνη και η Κουρούτα ή αλλιώς «Μύκονος της Πελοποννήσου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην περιοχή της Κουρούτας διατίθενται μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μόνο 6 ακίνητα. Γενικότερα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία), δεν διαθέτει μεγάλο αριθμό ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ειδικότερα, η δυναμική στο σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είναι μόλις 1.163 εκ των οποίων τα ακίνητα που είναι κατάλληλα για καλοκαιρινές διακοπές – πλησίον σε παραλία είναι συνολικά 427 εκ των οποίων τα 83 είναι στη Ναύπακτο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει την 2η μεγαλύτερη παραλία στην Ελλάδα με 17 χλμ., την παραλία Λούρου στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ στην Ηλεία συναντάς την χρυσαφένια την παραλία της Ζαχάρως, της Κουρούτας και της Κυλλήνης με φόντο τα νησιά του Ιονίου.

Η Χαλκιδική θεωρούμε ότι θα αποτελέσει τη βασίλισσα του φετινού καλοκαιριού. Ήδη η κινητικότητα από τους Θεσσαλονικείς για εκδρομές με μια ή/και δυο διανυκτερεύσεις έχει αγγίξει το κόκκινο, ενώ έντονο καταγράφεται και το «κύμα» Βαλκάνιων που επισκέπτονται οδικώς την Χαλκιδική ακόμη και για διήμερες – τριήμερες εξορμήσεις. Οι προ-κρατήσεις μέσω ευέλικτης πολιτικής ακύρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες για αυτοτελή διαμερίσματα ή/και πολυτελής κατοικίες καταγράφονται σε υψηλά επίπεδα. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του ακινήτου, τα τετραγωνικά μέτρα και την εγγύτητα στη θάλασσα.

Δυναμική θα είναι και φέτος η εμφάνιση των παραθαλάσσιων προορισμών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα οικονομικά βαλάντια. Άφησσος στο Νότιο Πήλιο και ο Άγιος Ιωάννης αποτελούν τους βασικούς προορισμούς, ενώ με μια μικρή εξερεύνηση στις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσσαλίας μπορείς να ανακαλύψεις νέους αναδυόμενους προορισμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν διατίθενται αριθμητικά πολλές κατοικίες στα παραθαλάσσια προάστια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, γι΄αυτό οι προ-κρατήσεις καταγράφουν πολύ υψηλά ποσοστά.

Αρκετοί Αθηναίοι συμπολίτες μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές επιλέγουν τη Φθιώτιδα, κυρίως λόγω του καλού οδικού δικτύου και της κοντινής χιλιομετρικής απόστασης. Ενώ αρκετοί επιλέγουν τους άνωθεν προορισμούς διότι επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στους εργασιακούς τους χώρους στην πρωτεύουσα σε χιλιομετρική απόσταση 1-1,5 ώρας.

Οι τιμές μέχρι στιγμής καταγράφουν σταθερότητα και σε πολλές περιπτώσεις μικρές αυξητικές τάσεις σε σχέση με το 2020. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος της κατοικίας, τα τετραγωνικά μέτρα, τις προδιαγραφές και την εγγύτητα στη θάλασσα. Θεωρούμε ότι η κινητικότητα θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα ενώ θα συντελέσει θετικά το πρόγραμμα  Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Μεσσηνία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μαραθόπολη 40 510
Άγιος Ανδρέας 35 270
Χράνοι 55 318
Πλάτσα 90 461
Κορώνη 46 276
Ακρογιάλι 50 248
Καλαμάτα (Πόλη) 85 228
Τσέρια 140 672
Πύλος 65 691
Αβία 62 490
Μεθώνη 72 686
Μεσσήνη 70 325
Στούπα 60 660
Φοινικούντα 45 561
Βρομονέρι 75 760
Κυπαρισσία 60 440

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Μεσσηνία: 88% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Μεσσηνία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

 (Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μεθώνη 72 686
Στούπα 80 700
Καλαμάτα (Πόλη) 480 1.615
Κυπαρισσία 129 1.509
Γιάλοβα 80 887

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελής Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Μεσσηνία: 98% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 

Αρκαδία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Ξηροπήγαδο 58 323
Κιβέρι 70 544
Άστρος 72 450
Λεωνίδιο 40 392
Τυρός 120 540
Πούλιθρα 41 309

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αρκαδία: 83% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Αρκαδία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

 (Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Λεωνίδιο 75 568
Παραλία Άστρος 57 878
Κίβερι 300 1.900

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελής Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάση της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αρκαδία: 96% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Ηλεία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Δουναίικα 60 238
Σκαφιδιά 60 383
Αμαλιάδα 83 310
Κρέστενα 180 594
Ολυμπία 49 321
Ζαχάρω 78 353
Κάτω Παναγία  -Κυλλήνη 80 336
Λεβεντοχώρι 75 517

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Ηλεία: 88% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 

Ηλεία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

 (Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Κάστρο Κυλλήνης 130 1.368
Ζαχάρω 72 403
Δουναίικα 60 1.140
Κουρούτα 87 599
Κατάκολο 45 528

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Ηλεία: 90% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Αχαΐα Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Λόγγος 65 200
Σελιανίατικα 25 231
Καρνάρι 72 264
Αλισσός 27 335
Ελαιώνας 65 353
Σελιανίτκα 70 336
Πάτρα (Πόλη) 60 338
Διακοπτό 90 542
Κάτω Αχαΐα 110 660
Άγιος Βασίλειος 40 665

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αχαΐα: 85% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Αχαΐα Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Αίγιο 70 509
Διακοπτό 120 850

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αχαΐα: 99% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 

Κορινθία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Λουτράκι 57 367
Άγιοι Θεόδωροι 70 462
Βραχάτι 58 247
Περιγιάλι 90 271
Λουτράκι 60 369
Κάτω Άσσος 60 279
Κόρφος 60 300
Κιάτο 90 304
Δερβένι 55 349
Λέχαιο 90 323
Ξυλόκαστρο 80 375
Λουτρά Ωραίας Ελένης 50 383
Ίσθμια 130 523

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Κορινθία: 85% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Κορινθία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Κιάτο 300 1.244
Ποσειδωνία 200 1.095
Λουτράκι 85 871
Κατακάλι 205 792
Ίσθμια 130 1.160
Ποσειδωνία 60 760
Κόρινθος 140 645
Βραχάτι 90 809
Κάτω Αλμυρή 75 530
Κορφός 91 449
Άγιοι Θεόδωροι 180 1.208
Λουτρά Ωραίας Ελένης 130 1.180
Λουτράκι 200 1.293

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Κορινθία: 89% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Αργολίδα Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Ερμιόνη 100 559
Τολό 38 378
Ναύπλιο 121 765
Παλαιά Επίδαυρος 35 545
Βιβάρι 35 400
Πόρτο Χέλι 55 290
Μέθανα 27 475
Γαλατάς 75 553
Νέα Επίδαυρος 110 899
Νέα Κίος 85 1.340
Πόρτο Χέλι 215 713
Ναύπλιο 80 525
Πηγάδια 70 475

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αργολίδα: 83% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6

Αργολίδα Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πόρτο Χέλι 200 2.850
Παλαιά Επίδαυρος 120 933

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αργολίδα: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6  

Λακωνία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Χαριά – Πύργος Διρού 63 1.008
Καμάρες 60 783
Αρχάγγελος 70 376
Μονεμβάσια 50 394
Γύθειο 110 744
Σκουτάρι 40 413
Κότρωνας 39 380
Λιμένι 75 945
Μαυροβούνι 48 316
Κάστρο Μονεμβασιάς 150 1.382
Κοκκάλα 58 847
Νέο Οίτυλο 39 450
Νεάπολη 70 307
Γερολιμένας 46 516
Καραβοστάσι 75 858
Ελιά 90 618
Βαθύ 60 578

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Λακωνία: 86% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Λακωνία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μονεμβάσια 50 394
Νεάπολη 93 825
Οίτυλο 80 990
Γύθειο 90 765

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Λακωνία: 98% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Αιτωλοακαρνανία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πάλαιρος 87 387
Μεσολόγγι 50 275
Μύτικας 45 421
Νάυπακτος 75 390
Αμφιλοχία 95 570
Μοναστηράκι 120 475
Μύτικας 90 965
Σπάρτο 90 533
Άγιος Νικόλαος 130 1.045
Μενίδι 35 562

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Αιτωλοακαρνανία: 84% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Αιτωλοακαρνανία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Ναύπακτος 100 570
Αγία Βαρβάρα 80 437

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Αιτωλοακαρνανία: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Ήπειρος Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πλαταρία 90 600
Πάργα 40 616
Πρέβεζα 55 296
Λούτσα 56 289
Βράχος 45 309
Κανάλι 50 319
Λυγιά 50 326
Μύτικας 35 335
Πέρδικα 40 375
Πάργα 50 399
Σύβοτα 40 473
Παντοκράτωρας 90 475
Σύβοτα 50 570
Παραλία Βράχου 100 638
Μαργαρίτι 140 713

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Ήπειρος: 88% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Ήπειρος Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Πλαταριά 100 703
Βάλτος 95 2.040
Σύβοτα 100 1.600
Ηγουμενίτσα 250 2.309
Πάργα 80 653

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Ήπειρος: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας 

Φθιώτιδα Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Καμένα Βούρλα 100 386
Θεολόγος 55 523
Γλύφα 30 359
Καμένα Βούρλα 100 1.158

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Φθιώτιδα: 84% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Φθιώτιδα Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Άγιος Κωνσταντίνος 78 551
Θεολόγος 190 1.330
Θεολόγος 200 1.546
Καμένα Βούρλα 430 1.870

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάση της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Φθιώτιδα: 90% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας 

Θεσσαλία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Καμάρι 80 333
Άγιος Ιωάννης Πηλίου 50 425
Σούρπη 60 346
Άφησσος 100 475
Πλατανίδια 50 373
Μηλίνα 55 378
Κριθάρια 70 423
Νταμούχαρη 80 415
Αγιά Μαρία – Πτελεός 105 619
Κορόπη 55 350

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Θεσσαλία: 93% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας  

Θεσσαλία Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Καλά Νερά 85 1.000
Πτελεός 200 1.140
Άφησσος 180 1.064

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Θεσσαλία: 99% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας 

Χαλκιδική Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Διαμέρισμα ή/και κατοικία)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Νέα Ποτίδαια 65 404
Αγία Παρασκευή 135 840
Παπά Αλώνι 100 1.014
Πολύχρονο 120 864
Νικήτη 40 603
Βουρβουρού 50 650
Νέα Ρόδα 100 600
Νέα Καλλικράτεια 55 319
Σίβηρη 65 525
Φούρκα 80 585
Καλαμίτσι 55 503
Νέος Μαρμαράς 100 599
Ψακούδια 95 527
Νέα Μουδανιά 70 544
Σωζόπολη 89 450
Μεταμόρφωση 75 616
Πευκοχώρι 180 671
Νέα Ηράκλεια 80 476
Φούρκα 65 703

Επεξεργασία/Πηγή: Ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης/Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, Ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες (όχι βίλες). * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αφορά τον μήνα Ιούνιο και αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδία έως 12 ετών.

Χαλκιδική: 76% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας  

Χαλκιδική Τ.Μ 5 Διανυκτερεύσεις

(Βίλα με πισίνα)

2 ενήλικες & 2 παιδία

Μεταμόρφωση 55 845
Παλιούρι 60 1.603
Νέα Σκιώνη 70 1.349
Φούρκα 80 585
Κυροπηγή 180 1.050

Επεξεργασία/Πηγή: Πανελλαδικό Δίκτυο EReal Estates , Πολυτελή Βίλα για 4μελή οικογένεια με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα. * Το κόστος διαμονής προκύπτει βάσει της διαθεσιμότητας και αποτελούν το minimum κόστος διαμονής. Οι πληρότητες και το κόστος διαμονής προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων από ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης.  Σημείωση: Η βίλα στην ίδια τιμή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα, ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή.

Χαλκιδική: 97% με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για το 5νθημερο  21-26/6 – Μπροστά / Πλησίον Παραλίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος