Airbnb: Ενδιαφέρον από Ισραηλινούς για μεγάλα σπίτια στην Αθήνα

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη κινητικότητα όσον αφορά τις κρατήσεις Airbnb από Ισραηλινούς. Λόγω του πολέμου πολλοί αναζητούν κατάλυμα στην χώρα μας. Έρχονται οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν ξέρουν ακόμη πόσο θα μείνουν στην Ελλάδα, είπε στην ΕΡΤ το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου  Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων Θεοχάρης Μιχαηλίδης.

Μας έχουν ζητήσει λίστα από σπίτια που διαθέτουν ακόμη και 3 με 4 υπνοδωμάτια.

Ο Οκτώβριος για την Αθήνα και μέχρι και το Μαραθώνιο, μέχρι δηλαδή τα μέσα Νοεμβρίου είναι μια αρκετά υψηλή σεζόν, δεν περιμέναμε τις αφίξεις Ισραηλινών για να γεμίσουν τα σπίτια.

Ίσα ίσα έχουμε πρόβλημα γιατί δεν έχουμε όσα σπίτια θα θέλαμε να μπορούσαμε να τους δώσουμε και να τους εξυπηρετήσουμε. Γιατί έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα σπίτια που θέλουν αυτοί θέλουνε με 3 και 4 υπνοδωμάτια, δεν είναι στην Αθήνα, είναι μόνο το 5% των σπιτιών.

Εμείς, επειδή δραστηριοποιούμαστε πολύ στην Πάρο και υπάρχει αρκετός πληθυσμός Ισραηλινών εκεί, τους πρότεινα λίστα με σπίτια. Είναι μεγάλα σπίτια, είναι άνετα σπίτια, μπορούν να περάσουν το χειμώνα και βέβαια είναι πολύ φτηνότερα, γιατί αν ο άλλος δεν ξέρει πόσο θα κάτσει, είναι πιο εύκολο να κάτσει κάπου φτηνά εκεί, παρά να είναι στην Αθήνα και να πληρώνει τα διπλά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος