8η «Ημέρα Καριέρας»: 34 επιχειρήσεις προσφέρουν 600 θέσεις εργασίας αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα

Array

Την 8η «Ημέρα Καριέρας» στη Χαλκίδα διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Lucy (οδός Βουδούρη 10), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

  • Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 34 επιχειρήσεις από τη Χαλκίδα, από τη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, την Εύβοια και την ευρύτερη περιοχή, που έχουν «ανοιχτές» περισσότερες από 600 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Ενδεικτικές ειδικότητες που αναζητούν οι εταιρείες είναι: διοικητικό προσωπικό (υπάλληλοι γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη), μηχανολόγοι συντήρησης, ηλεκτρολόγοι, πωλητές, εξυπηρέτηση πελατών, ταμίες, μηχανολόγοι μηχανικοί, φύλακες, γραφίστες, τεχνικές ειδικότητες, νοσηλευτές, οδηγοί, αποθηκάριοι, εργάτες αποθήκης, λογιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, καθώς και ειδικότητες γενικών διοικητικών και οικονομικών-λογιστικών καθηκόντων.

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-chalkida

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος