Τσίπρας: Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η επένδυση της κινεζικής CMEC

Η επένδυση της κινεζικής εταιρείας CMEC μαζί με τη ΔΕΗ αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter.

Επιβεβαιώνεται η σημασία της επίσκεψης μας στην Κίνα και το στρατηγικό ενδιαφέρον της για την Ελλάδα. Μετά το λιμάνι του Πειραιά, είναι η δεύτερη σε σημασία και πρώτη σε μέγεθος κινεζική επένδυση στην Ελλάδα,” ανέφερε ο πρωθυπουργός σε άλλες αναρτήσεις.

Το μνημόνιο συνεργασίας (ΜοU) μεταξύ της ΔΕH και της κινεζικής εταιρίας CMEC για την κατασκευή της δεύτερης λιγνιτικής μονάδας στον ΑΗΣ Μελίτη υπογράφτηκε την Τετάρτη με την παρουσία του υπουργού ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και του πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα Ζόου Ξιαολί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος