Η επίθεση στους μεταλλεργάτες στο Πέραμα, μπαίνει στη διαδικασία της δίκης της Χρυσής Αυγής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) καλεί τα μέλη της να δώσουν το παρόν στα δικαστήρια.
Την ίδια μέρα καλούν και αρκετοί άλλοι φορείς στις 8.30πμ, στο Εφετείο Αθηνών, Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως. Η ΠΟΕΜ αναφέρει: “Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να συμπαρασταθούν στη δίκη που γίνεται τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη, των συναδέλφων συνδικαλιστών, που τον Σεπτέμβρη του 2013, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Είναι χρέος όλων μας, να προστατεύσουμε τις δημοκρατικές μας κατακτήσεις και δικαιώματα από τη δράση εγκληματικών – ναζιστικών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή”.
Σε άλλη ανακοίνωσή της η ΠΟΕΜ αναφέρεται στο θέμα της διεκδίκησης των δεδουλευμένων για τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος