Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιές, έντονοι βόριοι άνεμοι και βροχές στον νότο (video)

Πέρα από την αισθητή δροσιά που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, με συννεφιά αναμένεται να κυλήσει το μεγαλύτερο διάστημα της Πέμπτης κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα χωρίς αυτό να συνεπάγεται βροχές. Στο νότο, αντιθέτως, όπως στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται βροχοπτώσεις με έντονους βόρειους ανέμους που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Οι θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχει κάποιες συννεφιές με πιθανότητα μικρής και ελαφριάς βροχόπτωσης στις βορειότερες περιοχές ενώ δυνατός και ψυχρός αναμένεται ο βοριάς στο λεκανοπέδιο κυρίως στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη παρά τη συννεφιά η πιθανότητα ελαφριάς βροχής είναι υπαρτή αλλά μικρή και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 24 βαθμών κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανοικτά της Χαλκιδικής μπορεί να φράσουν και τα 6.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2lIc1_J5S9k” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος