ertnews.gr

Μίλο Μανάρα για Ίλον Μασκ: Να τον μηνύσω ζητώντας 44 δισ. για να πάρει το Twitter κάποιος άλλος;

Το μήνυμα του διάσημου κομίστα προς τον μεγιστάνα ιδιοκτήτη του Twitter, που βάλλεται επί σειρά ημερών για τους χειρισμούς του από την ημέρα που απέκτησε την πλατφόρμα
23/11 19:03
Μίλο Μανάρα για Ίλον Μασκ: Να τον μηνύσω ζητώντας 44 δισ. για να πάρει το Twitter κάποιος άλλος;

Ειρωνική απάντηση με υπονοούμενα για το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του, έδωσε ο Ιταλός κομίστας Μίλο Μανάρα στον δισεκατομμυριούχο, νέο ιδιοκτήτη του Twitter Ίλον Μασκ, μετά την κίνηση του δεύτερου να χρησιμοποιήσει σκίτσο του, προ ημερών, ούτως ώστε να δελεάσει τον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιήσει ξανά το Twitter.

Όλα ξεκίνησαν ως εξής:

«Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν…» έγραψε ο Μασκ, στο tweet του προχθές, απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόνταλντ Τραμπ.

Στο meme που βασιζόταν στο σκίτσο του Μανάρα, το λογότυπο του Twitter εμφανίζεται στα οπίσθια της εικονιζόμενης, ενώ ο «Άγιος Άνθρωπος» που έχει να αντιμετωπίσει τον πειρασμό, υποτίθεται ότι είναι ο Τραμπ.

Σήμερα, ο Μανάρα -ένας από τους δημοφιλέστερους στον κόσμο σκιτσογράφους- ανταπέδωσε με post του στο Instagram, φτιάχνοντας μια νεότερη έκδοση του σκίτσου του, στο οποίο, πλέον στα οπίσθια της εικονιζόμενης φαίνεται το λογότυπο του Dogecoin (κρυπτονόμισμα που ο Μασκ είχε παλαιότερα στηρίξει) ενώ εδώ ο «Άγιος Άνθρωπος» που έχει να αντιμετωπίσει τον πειρασμό, είναι ο… δικηγόρος του Ιταλού σκιτσογράφου.

Μάλιστα, στο εν λόγω post υπάρχει και ένα μήνυμα προς τον Μασκ, γραμμένο στα αγγλικά και στα ιταλικά.

Σε αυτό, αναφέρεται:

«Μακάρι ο Έλον Μασκ να αναγκαζόταν να κάνει tweet χίλιες φορές: “Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά τα σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά…”.

Τι θα λέγατε να του κάνω μήνυση, ζητώντας αποζημίωση 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων; Τότε θα μπορούσα να αγοράσω πίσω το Twitter και να το δώσω σε κάποιον άλλο διαχειριστή!».

Υπενθυμίζεται ότι ο τρόπος διαχείρισης του Twitter από τον Μασκ έχει δεχθεί σφοδρά πυρά απο πολλές πλευρές, μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που έχει τον έλεγχο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Οι παράδοξες εργασιακές μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο Μασκ στο Twitter

Πηγή: comicsbeat.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version