Με «άλλα μάτια» θα βλέπουμε τον κόσμο – Τι δείχνουν τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (video)

Array

«Τα γυαλιά μας θα μας δείχνουν τον κόσμο με άλλα μάτια, σαν να τον βλέπουμε με άλλα μάτια, γιατί όλη η πληροφορία που υπήρχε πριν στην οθόνη έρχεται και συγκεντρώνεται στα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Νίκος Βασιλάκος, πραγματογνώμων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και λάτρης των ψηφιακών gadgets.

Μιλώντας για τα τεχνολογικά επιτεύγματα ο κ. Βασιλάκος αναφέρθηκε στην επαυξημένη πραγματικότητα και στα γυαλιά που θα έχουν χρήσιμες πληροφορίες, όμοιες με αυτές που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και του υπολογιστή.

Όπως τόνισε οι χρήστες των γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας θα διατηρούν την ιδιωτικότητα των ψηφιακών τους δεδομένων, την ώρα που συναναστρέφονται κόσμο

«Σε περιπτώσεις που έχουμε οδηγούς στο αυτοκίνητο θα τους ενημερώνει για τις αλλαγές στις συνθήκες του οδοστρώματος, θα μπορεί να ενημερώνει για ατυχήματα και θα μπορεί να ενημερώνει για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δραστηριότητα που κάνει ο χρήστης εκείνη τη στιγμή» ανέφερε ο κ. Βασιλάκος δίνοντας μας μια γεύση από το μέλλον της τεχνολογίας.

Δείτε επίσης:

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος