Τα πυρά του κατά του Ντμίτρι Μεντβέντεφ έστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Truth Social, μετά από δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ρωσίας πως «υπάρχουν χώρες έτοιμες να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στο Ιράν».
«Μήπως άκουσα τον πρώην πρόεδρο Μεντβέντεφ, από τη Ρωσία, να πετάει αδιάφορα τη λέξη “Π” (Πυρηνικά!) και να λέει ότι αυτός και άλλες χώρες θα προμηθεύσουν πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν; Το είπε πραγματικά αυτό ή είναι απλά ένα αποκύημα της φαντασίας μου; Αν το είπε αυτό, και αν επιβεβαιωθεί, παρακαλώ ενημερώστε με, ΑΜΕΣΑ», επεσήμανε ο Τραμπ.
Και συνεχίζει: «Η λέξη “Π” δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο άνετα. Υποθέτω ότι γι’ αυτό ο Πούτιν είναι “ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ”. Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος νομίζει ότι το “υλικό” μας ήταν σπουδαίο το Σαββατοκύριακο, μακράν ο ισχυρότερος και καλύτερος εξοπλισμός που έχουμε, 20 χρόνια προηγμένος σε σχέση με την αγέλη, είναι τα Πυρηνικά μας Υποβρύχια. Είναι τα πιο ισχυρά και θανατηφόρα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ, και μόλις εκτόξευσαν τα 30 Tomahawks – και τα 30 πέτυχαν τέλεια το στόχο τους. Έτσι, εκτός από τους σπουδαίους πιλότους των μαχητικών μας, ευχαριστούμε τον κυβερνήτη και το πλήρωμα!».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος