Μαγνησία: Προσλήψεις 44 ατόμων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Tην πρόσληψη συνολικά 44 ατόμων που θα απασχοληθούν σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου, αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου. Ειδικότερα, οι προσλήψεις αφορούν εργάτες καθαριότητας, οδηγούς απορριμματοφόρου, χειριστών μηχανημάτων και υδρονομέων άρδευσης.

Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκε να ζητηθεί η πρόσληψη για έξι μήνες, 15 εργατών καθαριότητας, τεσσάρων οδηγών απορριμματοφόρων και δύο χειριστών μηχανημάτων έργου.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Νασιόπουλος, «η επικείμενη πρόσληψη των 21 ατόμων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου για 6 μήνες όταν εγκριθεί, θα βοηθήσει τόσο την υπηρεσία, όσο και τους συμπολίτες που θα βρουν εργασία, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Στόχος μας είναι να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζει ο δήμος Νοτίου Πηλίου, που είναι τεράστιος κυριολεκτικά σε έκταση, στα θέματα καθαριότητας. Για μια ακόμη φορά κάνω έκκληση τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες να διατηρούν τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους καθαρούς».

Πρόσληψη υδρονομέων

Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου προχωρά στην πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης για το 2016, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που αναμένεται να παρουσιαστούν την περίοδο του καλοκαιριού. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι προσλήψεις υδρονομέων άρδευσης πραγματοποιούνταν από το μήνα Μάιο και μετά, στη καλύτερη των περιπτώσεων σε όλους τους δήμους.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να προσληφθούν, πέντε υδρονομείς άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Μηλεών, έξι στην Τοπική Κοινότητα Βυζίτσας, τέσσερις στην Τοπική Κοινότητα Πινακατών και οκτώ στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Γεωργίου Νηλείας.

«Η επικείμενη έναρξη της αρδευτικής περιόδου καθιστά επιτακτική την ανάγκη της άμεσης τοποθέτησης υδρονομέων άρδευσης, σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος της καταστροφής των αγροτικών καλλιεργειών και συνακολούθως του αγροτικού πληθυσμού ο οποίος, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, προσπαθεί να επιβιώσει», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Νασιόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος