Μαγνησία: Ο Ν. Τζούμας αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ λόγω της ποσόστωσης

Ο κ. Νίκος Τζούμας θα είναι τελικά, ο υποψήφιος που θα αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία, χάριν της ποσόστωσης υπέρ των γυναικών υποψηφίων. Ως γνωστόν,  βάσει του ισχύοντος εκλογικού νόμου για την ποσόστωση των γυναικών στα ψηφοδέλτια σε πανελλαδικό επίπεδο, η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μειωθεί ο αριθμός των ανδρών υποψηφίων σε ψηφοδέλτια νομών της χώρας, μεταξύ αυτών και της Μαγνησίας. Ζητήθηκε έτσι,  από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας να προταθεί ένας άντρας υποψήφιος για εξαίρεση από το ψηφοδέλτιο.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια να εξαιρεθεί η Μαγνησία από την απόφαση αυτή και ύστερα από συνεχείς και πολύωρες διαβουλεύσεις τις τελευταίες δύο ημέρες, πρότεινε τελικά, στον κ. Νίκο Τζούμα, ο οποίος προσφέρθηκε να διευκολύνει τη λήψη απόφασης  αποχωρώντας οικειοθελώς. Παραμένει, ωστόσο, στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία.

Με ανακοίνωσή της, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ευχαριστεί το Νίκο Τζούμα για τη γενναία του απόφαση  καθώς και για την προσφορά του στην προεκλογική διαδικασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος