Μ. Γλέζος: Κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτό το όνομα

Σκληρός με τους πρώην συντρόφους του, του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, κ. Μανώλης Γλέζος, ο οποίος μίλησε στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος, στην παραλία του Βόλου. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, «απολειφάδι» του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι κακώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα αυτό, από την στιγμή που μετασχηματίστηκε σε ένα ακόμη μνημονιακό κόμμα. Παρατήρησε δε, πως θα είναι θέμα έρευνας και μελέτης για τους ιστορικούς του αύριο, η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από το 4% στο 36% και η διάσπασή του στη συνέχεια.

Σχετικά με τους λόγους που η χώρα μας έφθασε σε αυτή την κατάσταση, ο κ. Γλέζος τόνισε πως είναι ένας και μοναδικός: η υποταγή μας στους ξένους.

«Δεν αντισταθήκαμε αυτή τη φορά, ενώ ολόκληρη η ιστορία του ελληνικού λαού είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το αξίωμα της αντίστασης. Δεν αντισταθήκαμε κατ’ αρχήν μόλις άρχισε η κρίση, την οποία δεν δημιούργησε ο λαός κι έτσι, απομυζήσανε ό,τι είχε ο λαός για να σωθούν οι τράπεζες» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως και οι πολιτικοί έχουν ευθύνη γιατί δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο ότι έπρεπε να παλέψουμε.

Να σημειωθεί πως οι παραπάνω επισημάνσεις – καθώς και όλη η ομιλία του κ. Γλέζου – προέκυψαν από σχετικές ερωτήσεις που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι στον υποψήφιο βουλευτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος