Λάρισα: Την Κυριακή η ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να έχει η Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που διοργανώνει, την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 ο Δήμος Λαρισαίων και ειδικότερα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειό.

Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στις 10π.μ. στην Κεντρική Πλατεία και η εκκίνηση θα γίνει στις 11 π.μ.

Οι ποδηλάτες θα διανύσουν απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων στην πόλη της Λάρισας και κατευθυνθούν μέσω των οδών Μανωλάκη, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Λαγού, Κραννώνος, Θέτιδος για να καταλήξουν και πάλι στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης.

Στην ποδηλατοδρομία καλούνται οι μαθητές, οι σπουδαστές, οι φοιτητές και όλοι οι Λαρισαίοι, να συμμετάσχουν ως φυσικές παρουσίες (με το ποδήλατο τους) και να συνδράμουν με τρόφιμα κυρίως πρώτης ανάγκης, αφού η οικονομική κρίση επιδεινώνει κάθε μέρα τη ζωή όλων μας και ιδιαίτερα των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και προσθέτει δυστυχώς νέους φτωχοποιημένους δικαιούχους στις λίστες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Λάρισα: Την Κυριακή η ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Την διοργάνωση στηρίζουν τα Επιμελητήρια ( Εμπορικό , Οικονομικό ), ο Σ.Θ.Ε.Β., ο Εμπορικός Σύλλογος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα, Μπακογιάννη και τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).

Επίσης, την εκδήλωση εθελοντικά υποστηρίζουν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι

Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλατικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λάρισας.

Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης θα έχουν ο «Power fm 93.2», τα ηχητικά «Ντούλας».

Εμπορικοί χορηγοί της ποδηλατοδρομίας είναι οι επιχειρήσεις: «Μέλισσα»

ζυμαρικά, τα καταστήματα «Δαλαβίκαςbikes», τα νερά ΘΕΟΝΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Γαντζούδης Θεόδωρος 6944873565

Αρζομανίδης Γιάννης 6977350612

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος