Καμμένος: «Έχουμε πόλεμο. Όποιος δεν αντέχει τον πόλεμο εγκαταλείπει τον αγώνα»

Διαφοροποίηση από την επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το δημοψήφισμα, εξέφρασαν τέσσερις βουλευτές του κόμματος. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Κόκκαλης και Κωνσταντίνος Δαμοβολίτης, με δηλώσεις τους σε μέσα ενημέρωσης, τάχθηκαν υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ενώ υπέρ της επανεξέτασης διενέργειας του δημοψηφίσματος τοποθετήθηκαν οι βουλευτές του κόμματος, Δημήτρης Παπαχριστόπουλος και Δημήτρης Καμμένος.

Μετά τις δηλώσεις του για τη στάση του στο δημοψήφισμα, ο βουλευτής Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καλείται να παραδώσει την έδρα του, όπως δημόσια δεσμεύτηκε, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος. Την θέση του καταλαμβάνει ο Γρηγόρης Μακαρώνας.

«Έχουμε πόλεμο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όποιος δεν αντέχει τον πόλεμο εγκαταλείπει τον αγώνα, Εμείς συνεχίζουμε» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος κληθείς να σχολιάσει τη στάση των τεσσάρων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το επικείμενο δημοψήφισμα.

Την άποψη ότι θα είναι νόθο το δημοψήφισμα και δεν θα εκφράζεται ανόθευτα και ελεύθερα η λαϊκή βούληση, καθώς ο ελληνικός λαός καλείται να το πράξει με το πιστόλι στο κρόταφο, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης σε δήλωσε που έκανε προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Μαυραγάνης υποστήριξε ότι ναρκοθετήθηκε το ”όχι”, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι παραμένει μαχητής του όχι, ενώ δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο, ότι «η παραμονή στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη».

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος