H Finos Film πάει Άμπου Ντάμπι για το F4 και εύχεται καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Με ένα ευρηματικό ποτ πουρί που αποτελείται από σκηνές αγαπημένων ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου και ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, η Finos Film εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίες ρίχνονται απόψε στη μάχη των ημιτελικών στο Final 4 στο Άμπου Ντάμπι, διεκδικώντας την κατάκτηση του πολυπόθητου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Οι σκηνές που συνθέτουν το μικρό βίντεο έχουν να κάνουν με την κόντρα μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών, και την Αραβική Έρημο.

«Σήμερα ταξιδεύουμε στο Άμπου Ντάμπι παρέα με τη Ρένα, τον Χρόνη, τον Κώστα, την Μάρθα και όλα τα παιδιά του ελληνικού σινεμά, για να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό που διεκδικούν το πολυπόθητο ευρωπαϊκό τρόπαιο! Μας κάνετε υπερήφανους. Με τη νίκη!», αναφέρεται στο ποστ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος